Verksamma skräddare i Visby

Annons:
I staden Visby finns det 3 skrädderier eller klädbutiker som har skräddare. Dessa kan hjälpa dig med en skräddarsydd kostym, att sy en klänning eller att anpassa ett klädesplagg för dig i Visby. Det är inte omöjligt att hitta en bra skräddare i Visby genom vår lista av olika verksamma skräddare.
Annons:

Här kan du hitta kontaktuppgifter och adresser som du kommer behöva för att ta kontakt med ett skrädderi eller för att besöka en klädbutik som har en verksam skräddare i Visby som passar dig och dina behov. Du kan jämföra med olika skräddare för att hitta en erfaren sådan som har bra priser som passar din plånbok. Hittar du ingen skräddare i Visby kan du istället kolla efter en i någon annan stad i Gotland.

Skräddare i Visby för dina skrädderibehov

Att jämföra olika skräddare, syateljéer och skrädderier i Visby kan hjälpa dig att hitta någon som passar dig. De saker som påverkar ens val brukar dels vara deras erfarenhet, andras erfarenhet med en skräddare i Visby samt vilka priser dom tar för det du ska ha utfört. Men det är inte garanterat att det finns många skräddare i Visby, då kan det bli svårare. Men är man väldigt noggrann med sitt val av skrädderi kan du istället kolla i andra delar av Gotland. Då blir det lättare att jämföra olika skräddare och vad dem har att erbjuda dig.

Anne-M:s Systuga
Lummelunda Nyhamnsv. 94
621 71 VISBY


KMG Skrädderi & Design
Adelsg. 27 Visby Centrum
621 57 VISBY


Skrädderi Gamrin
Byrumsg. 12
621 58 Visby

Annons:

Skrädderier i Visby

Många av de skräddare som finns i listan ovan arbetar på något skrädderi i Visby. Andra arbetar på klädesbutiker och anlitas av dessa butiker när det finns jobb för dom. Om du vill besöka ett riktigt skrädderi i Visby rekommenderar vi att du först undersöker vilka skräddare från listan ovan som har egna skrädderier i Visby.

Öppettider för skräddare i Visby

De flesta skräddare och skrädderier har vanliga öppettider i Visby. Det vill säga att dessa skrädderier som finns i Visby öppnar klockan 0900 och stänger klockan 1800. För att veta öppettiderna för ett specifikt skrädderi i Visby rekommenderar vi att du tar kontakt med dom.

Grundläggande info om Visby

Visby är en tätort som är centralort i Region Gotland samt residensstad i Gotlands län. Visby är även stiftsstad i Visby stift. Visby har 22 593 invånare (2010-12-31). Den medeltida hansestaden Visby är en av de bäst bevarade medeltida städerna i Skandinavien.

Yta: 1 244,28 hektar
Invånarantal: 22593, år 2010

Du kan hitta mer info om staden här Visby.


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.