Verksamma skräddare i Halmstad

Annons:
I staden Halmstad finns det 6 skrädderier eller klädbutiker som har skräddare. Dessa kan hjälpa dig med en skräddarsydd kostym, att sy en klänning eller att anpassa ett klädesplagg för dig i Halmstad. Det är inte omöjligt att hitta en bra skräddare i Halmstad genom vår lista av olika verksamma skräddare.
Annons:

Här kan du hitta kontaktuppgifter och adresser som du kommer behöva för att ta kontakt med ett skrädderi eller för att besöka en klädbutik som har en verksam skräddare i Halmstad som passar dig och dina behov. Du kan jämföra med olika skräddare för att hitta en erfaren sådan som har bra priser som passar din plånbok. Hittar du ingen skräddare i Halmstad kan du istället kolla efter en i någon annan stad i Halland.

Skräddare i Halmstad för dina skrädderibehov

Att jämföra olika skräddare, syateljéer och skrädderier i Halmstad kan hjälpa dig att hitta någon som passar dig. De saker som påverkar ens val brukar dels vara deras erfarenhet, andras erfarenhet med en skräddare i Halmstad samt vilka priser dom tar för det du ska ha utfört. Men det är inte garanterat att det finns många skräddare i Halmstad, då kan det bli svårare. Men är man väldigt noggrann med sitt val av skrädderi kan du istället kolla i andra delar av Halland. Då blir det lättare att jämföra olika skräddare och vad dem har att erbjuda dig.

Ewys Syateljé
Djäknev. 8
302 56 Halmstad


HomeMaid AB
Kungsg. 17
302 46 HALMSTAD


Larssons Skrädderi
Brog. 48
302 95 HALMSTAD


Skrädderi Margareta
Klammerdammsg. 27
302 42 HALMSTAD


Skrädderiet I Fammarp
Fammarp Åbacken 372
305 91 Halmstad


Tvätt för alla
Enslövsv. 1
302 48 HALMSTAD

Annons:

Skrädderier i Halmstad

Många av de skräddare som finns i listan ovan arbetar på något skrädderi i Halmstad. Andra arbetar på klädesbutiker och anlitas av dessa butiker när det finns jobb för dom. Om du vill besöka ett riktigt skrädderi i Halmstad rekommenderar vi att du först undersöker vilka skräddare från listan ovan som har egna skrädderier i Halmstad.

Öppettider för skräddare i Halmstad

De flesta skräddare och skrädderier har vanliga öppettider i Halmstad. Det vill säga att dessa skrädderier som finns i Halmstad öppnar klockan 0900 och stänger klockan 1800. För att veta öppettiderna för ett specifikt skrädderi i Halmstad rekommenderar vi att du tar kontakt med dom.

Grundläggande info om Halmstad

Halmstad är en tätort i södra Halland, centralort i Halmstads kommun och residensstad för Hallands län. Halmstad är Sveriges 20:e största tätort med 58 577 invånare år 2010. Halmstad är en hamnstad vid Nissans mynning i Laholmsbukten.

Yta: 3 412,98 hektar
Invånarantal: 58577, år 2010

Du kan hitta mer info om staden här Halmstad.


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.