Ceccali i Varberg - skräddare med skräddarverksamhet

Annons:
Att jämföra olika skräddare är ett måste ifall man är kräsen på kvalitén och är ute efter en bra prislapp för arbetet man vill få utfört. Ceccali är en skräddare, syateljé eller skrädderi i Varberg som kan hjälpa dig med olika typer av sömnadsarbete som till exempel att sy till en klänning, ordna en skräddarsydd kostym eller att anpassa något klädesplagg du har hemma. Du kommer med andra ord kunna få den hjälp du behöver av Ceccali när du har syarbete som behöver utföras i Varberg. Men skulle ingen av dem passa dig eller om du vill kolla in olika priser i Varberg kan du också kolla in andra skräddare än Ceccali som finns i Varberg runt om i Halland.
Annons:

Kontakta Ceccali i Varberg, ett skrädderi

Ceccali
Getteröv. 17
432 93 VARBERG
0340 - 67 11 26


Öppettider för Ceccali i Varberg, lagar kläder

Öppettider för Ceccali i Varberg är bra att ta reda på innan du gör ett besök hos detta skrädderi. För närvarande har vi inte uppgifter på öppettider för Ceccali i Varberg utan vi rekommenderar att du ringer ovan telefonnummer för att ta reda på om Ceccali i Varberg är öppet just nu.
Annons:

Hitta till Ceccali i Varberg, en skräddare

Hittar du inte till skräddare Ceccali i Varberg kan du använda kartan här för att hitta dit lättare.Kommenterat om Ceccali i Varberg


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.