Verksamma skräddare i Östersund

Annons:
I staden Östersund finns det 3 skrädderier eller klädbutiker som har skräddare. Dessa kan hjälpa dig med en skräddarsydd kostym, att sy en klänning eller att anpassa ett klädesplagg för dig i Östersund. Det är inte omöjligt att hitta en bra skräddare i Östersund genom vår lista av olika verksamma skräddare.
Annons:

Här kan du hitta kontaktuppgifter och adresser som du kommer behöva för att ta kontakt med ett skrädderi eller för att besöka en klädbutik som har en verksam skräddare i Östersund som passar dig och dina behov. Du kan jämföra med olika skräddare för att hitta en erfaren sådan som har bra priser som passar din plånbok. Hittar du ingen skräddare i Östersund kan du istället kolla efter en i någon annan stad i Jämtland.

Skräddare i Östersund för dina skrädderibehov

Att jämföra olika skräddare, syateljéer och skrädderier i Östersund kan hjälpa dig att hitta någon som passar dig. De saker som påverkar ens val brukar dels vara deras erfarenhet, andras erfarenhet med en skräddare i Östersund samt vilka priser dom tar för det du ska ha utfört. Men det är inte garanterat att det finns många skräddare i Östersund, då kan det bli svårare. Men är man väldigt noggrann med sitt val av skrädderi kan du istället kolla i andra delar av Jämtland. Då blir det lättare att jämföra olika skräddare och vad dem har att erbjuda dig.

Atelje Grönlund
Köpmang. 32
831 30 ÖSTERSUND


Ateljé Lilia
Kyrkg. 80
831 34 Östersund


Syfixarn Eva Mattiasson
Tångv. 32
831 61 Östersund

Annons:

Skrädderier i Östersund

Många av de skräddare som finns i listan ovan arbetar på något skrädderi i Östersund. Andra arbetar på klädesbutiker och anlitas av dessa butiker när det finns jobb för dom. Om du vill besöka ett riktigt skrädderi i Östersund rekommenderar vi att du först undersöker vilka skräddare från listan ovan som har egna skrädderier i Östersund.

Öppettider för skräddare i Östersund

De flesta skräddare och skrädderier har vanliga öppettider i Östersund. Det vill säga att dessa skrädderier som finns i Östersund öppnar klockan 0900 och stänger klockan 1800. För att veta öppettiderna för ett specifikt skrädderi i Östersund rekommenderar vi att du tar kontakt med dom.

Grundläggande info om Östersund

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Du kan hitta mer info om staden här Östersund.


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.