Sy & DesignHuset i Kalmar - skräddare med skräddarverksamhet

Annons:
Att jämföra olika skräddare är ett måste ifall man är kräsen på kvalitén och är ute efter en bra prislapp för arbetet man vill få utfört. Sy & DesignHuset är en skräddare, syateljé eller skrädderi i Kalmar som kan hjälpa dig med olika typer av sömnadsarbete som till exempel att sy till en klänning, ordna en skräddarsydd kostym eller att anpassa något klädesplagg du har hemma. Du kommer med andra ord kunna få den hjälp du behöver av Sy & DesignHuset när du har syarbete som behöver utföras i Kalmar. Men skulle ingen av dem passa dig eller om du vill kolla in olika priser i Kalmar kan du också kolla in andra skräddare än Sy & DesignHuset som finns i Kalmar runt om i Kalmar.
Annons:

Kontakta Sy & DesignHuset i Kalmar, ett skrädderi

Sy & DesignHuset
Timmermansg. 16
392 36 Kalmar
0480 - 144 31


Öppettider för Sy & DesignHuset i Kalmar, lagar kläder

Öppettider för Sy & DesignHuset i Kalmar är bra att ta reda på innan du gör ett besök hos detta skrädderi. För närvarande har vi inte uppgifter på öppettider för Sy & DesignHuset i Kalmar utan vi rekommenderar att du ringer ovan telefonnummer för att ta reda på om Sy & DesignHuset i Kalmar är öppet just nu.
Annons:

Hitta till Sy & DesignHuset i Kalmar, en skräddare

Hittar du inte till skräddare Sy & DesignHuset i Kalmar kan du använda kartan här för att hitta dit lättare.Kommenterat om Sy & DesignHuset i Kalmar


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.