Maj-Britts Syateljé i Oskarshamn - skräddare med skräddarverksamhet

Annons:
Att jämföra olika skräddare är ett måste ifall man är kräsen på kvalitén och är ute efter en bra prislapp för arbetet man vill få utfört. Maj-Britts Syateljé är en skräddare, syateljé eller skrädderi i Oskarshamn som kan hjälpa dig med olika typer av sömnadsarbete som till exempel att sy till en klänning, ordna en skräddarsydd kostym eller att anpassa något klädesplagg du har hemma. Du kommer med andra ord kunna få den hjälp du behöver av Maj-Britts Syateljé när du har syarbete som behöver utföras i Oskarshamn. Men skulle ingen av dem passa dig eller om du vill kolla in olika priser i Oskarshamn kan du också kolla in andra skräddare än Maj-Britts Syateljé som finns i Oskarshamn runt om i Kalmar.
Annons:

Kontakta Maj-Britts Syateljé i Oskarshamn, ett skrädderi

Maj-Britts Syateljé
August Och Huldas v. 19
572 50 Oskarshamn
0491 - 640 55


Öppettider för Maj-Britts Syateljé i Oskarshamn, lagar kläder

Öppettider för Maj-Britts Syateljé i Oskarshamn är bra att ta reda på innan du gör ett besök hos detta skrädderi. För närvarande har vi inte uppgifter på öppettider för Maj-Britts Syateljé i Oskarshamn utan vi rekommenderar att du ringer ovan telefonnummer för att ta reda på om Maj-Britts Syateljé i Oskarshamn är öppet just nu.
Annons:

Hitta till Maj-Britts Syateljé i Oskarshamn, en skräddare

Hittar du inte till skräddare Maj-Britts Syateljé i Oskarshamn kan du använda kartan här för att hitta dit lättare.Kommenterat om Maj-Britts Syateljé i Oskarshamn


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.