Kerstin Palms Hemsömnad i Tävelsås - skräddare med skräddarverksamhet

Annons:
Att jämföra olika skräddare är ett måste ifall man är kräsen på kvalitén och är ute efter en bra prislapp för arbetet man vill få utfört. Kerstin Palms Hemsömnad är en skräddare, syateljé eller skrädderi i Tävelsås som kan hjälpa dig med olika typer av sömnadsarbete som till exempel att sy till en klänning, ordna en skräddarsydd kostym eller att anpassa något klädesplagg du har hemma. Du kommer med andra ord kunna få den hjälp du behöver av Kerstin Palms Hemsömnad när du har syarbete som behöver utföras i Tävelsås. Men skulle ingen av dem passa dig eller om du vill kolla in olika priser i Tävelsås kan du också kolla in andra skräddare än Kerstin Palms Hemsömnad som finns i Tävelsås runt om i Kronoberg.
Annons:

Kontakta Kerstin Palms Hemsömnad i Tävelsås, ett skrädderi

Kerstin Palms Hemsömnad
Stenslanda Lindesholm
355 95 TÄVELSÅS
0470 - 680 63


Öppettider för Kerstin Palms Hemsömnad i Tävelsås, lagar kläder

Öppettider för Kerstin Palms Hemsömnad i Tävelsås är bra att ta reda på innan du gör ett besök hos detta skrädderi. För närvarande har vi inte uppgifter på öppettider för Kerstin Palms Hemsömnad i Tävelsås utan vi rekommenderar att du ringer ovan telefonnummer för att ta reda på om Kerstin Palms Hemsömnad i Tävelsås är öppet just nu.
Annons:

Hitta till Kerstin Palms Hemsömnad i Tävelsås, en skräddare

Hittar du inte till skräddare Kerstin Palms Hemsömnad i Tävelsås kan du använda kartan här för att hitta dit lättare.Kommenterat om Kerstin Palms Hemsömnad i Tävelsås


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.