Verksamma skräddare i Tingsryd

Annons:
I staden Tingsryd finns det 2 skrädderier eller klädbutiker som har skräddare. Dessa kan hjälpa dig med en skräddarsydd kostym, att sy en klänning eller att anpassa ett klädesplagg för dig i Tingsryd. Det är inte omöjligt att hitta en bra skräddare i Tingsryd genom vår lista av olika verksamma skräddare.
Annons:

Här kan du hitta kontaktuppgifter och adresser som du kommer behöva för att ta kontakt med ett skrädderi eller för att besöka en klädbutik som har en verksam skräddare i Tingsryd som passar dig och dina behov. Du kan jämföra med olika skräddare för att hitta en erfaren sådan som har bra priser som passar din plånbok. Hittar du ingen skräddare i Tingsryd kan du istället kolla efter en i någon annan stad i Kronoberg.

Skräddare i Tingsryd för dina skrädderibehov

Att jämföra olika skräddare, syateljéer och skrädderier i Tingsryd kan hjälpa dig att hitta någon som passar dig. De saker som påverkar ens val brukar dels vara deras erfarenhet, andras erfarenhet med en skräddare i Tingsryd samt vilka priser dom tar för det du ska ha utfört. Men det är inte garanterat att det finns många skräddare i Tingsryd, då kan det bli svårare. Men är man väldigt noggrann med sitt val av skrädderi kan du istället kolla i andra delar av Kronoberg. Då blir det lättare att jämföra olika skräddare och vad dem har att erbjuda dig.

Siskan 11
Storg. 76
362 30 TINGSRYD


Syatelje Tingsryd
Ö. Björkv. 34
362 31 Tingsryd

Annons:

Skrädderier i Tingsryd

Många av de skräddare som finns i listan ovan arbetar på något skrädderi i Tingsryd. Andra arbetar på klädesbutiker och anlitas av dessa butiker när det finns jobb för dom. Om du vill besöka ett riktigt skrädderi i Tingsryd rekommenderar vi att du först undersöker vilka skräddare från listan ovan som har egna skrädderier i Tingsryd.

Öppettider för skräddare i Tingsryd

De flesta skräddare och skrädderier har vanliga öppettider i Tingsryd. Det vill säga att dessa skrädderier som finns i Tingsryd öppnar klockan 0900 och stänger klockan 1800. För att veta öppettiderna för ett specifikt skrädderi i Tingsryd rekommenderar vi att du tar kontakt med dom.

Grundläggande info om Tingsryd

Tingsryd är en tätort och centralort i Tingsryds kommun i Kronobergs län. Tingsryd är belägen vid sjön Tiken. Bland de mest kända och starka varumärken som finns i Tingsryd är: Hammarplast, Bröderna Nelsons fröer, Linder Aluminiumbåtar och Trensums Food AB.

Yta: 354,38 hektar
Invånarantal: 3037, år 2010

Du kan hitta mer info om staden här Tingsryd.


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.