Verksamma skräddare i Växjö

Annons:
I staden Växjö finns det 6 skrädderier eller klädbutiker som har skräddare. Dessa kan hjälpa dig med en skräddarsydd kostym, att sy en klänning eller att anpassa ett klädesplagg för dig i Växjö. Det är inte omöjligt att hitta en bra skräddare i Växjö genom vår lista av olika verksamma skräddare.
Annons:

Här kan du hitta kontaktuppgifter och adresser som du kommer behöva för att ta kontakt med ett skrädderi eller för att besöka en klädbutik som har en verksam skräddare i Växjö som passar dig och dina behov. Du kan jämföra med olika skräddare för att hitta en erfaren sådan som har bra priser som passar din plånbok. Hittar du ingen skräddare i Växjö kan du istället kolla efter en i någon annan stad i Kronoberg.

Skräddare i Växjö för dina skrädderibehov

Att jämföra olika skräddare, syateljéer och skrädderier i Växjö kan hjälpa dig att hitta någon som passar dig. De saker som påverkar ens val brukar dels vara deras erfarenhet, andras erfarenhet med en skräddare i Växjö samt vilka priser dom tar för det du ska ha utfört. Men det är inte garanterat att det finns många skräddare i Växjö, då kan det bli svårare. Men är man väldigt noggrann med sitt val av skrädderi kan du istället kolla i andra delar av Kronoberg. Då blir det lättare att jämföra olika skräddare och vad dem har att erbjuda dig.

Christina Skrädderi & Sömnad
Kungsg. 13
352 31 VÄXJÖ


City Skrädderi & Kemtvätt
N. Järnvägsg. 18
352 30 Växjö


Josefs Skrädderi
Klosterg. 13
352 31 VÄXJÖ


Lingontufvan Syateljé & Presentbod
Smedsvängen 1
352 54 VÄXJÖ


Silvia Renées Skrädderi
Kungsg. 13
352 31 Växjö


Skrädderi1
Kungsg. 15 B
352 31 Växjö

Annons:

Skrädderier i Växjö

Många av de skräddare som finns i listan ovan arbetar på något skrädderi i Växjö. Andra arbetar på klädesbutiker och anlitas av dessa butiker när det finns jobb för dom. Om du vill besöka ett riktigt skrädderi i Växjö rekommenderar vi att du först undersöker vilka skräddare från listan ovan som har egna skrädderier i Växjö.

Öppettider för skräddare i Växjö

De flesta skräddare och skrädderier har vanliga öppettider i Växjö. Det vill säga att dessa skrädderier som finns i Växjö öppnar klockan 0900 och stänger klockan 1800. För att veta öppettiderna för ett specifikt skrädderi i Växjö rekommenderar vi att du tar kontakt med dom.

Grundläggande info om Växjö

Växjö är en tätort i södra Smålands inland samt centralort i Växjö kommun, residensstad för Kronobergs län och stiftsstad för Växjö stift. Växjö ligger i ett skogrikt län och det faller sig därför naturligt att skogen länge har varit basnäringen vad gäller näringslivet här. Bland annat har Södra Skogsägarna sitt huvudkontor i staden.

Yta: 3 027,97 hektar
Invånarantal: 60887, år 2010

Du kan hitta mer info om staden här Växjö.


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.