Verksamma skräddare i Haparanda

Annons:
I staden Haparanda finns det 2 skrädderier eller klädbutiker som har skräddare. Dessa kan hjälpa dig med en skräddarsydd kostym, att sy en klänning eller att anpassa ett klädesplagg för dig i Haparanda. Det är inte omöjligt att hitta en bra skräddare i Haparanda genom vår lista av olika verksamma skräddare.
Annons:

Här kan du hitta kontaktuppgifter och adresser som du kommer behöva för att ta kontakt med ett skrädderi eller för att besöka en klädbutik som har en verksam skräddare i Haparanda som passar dig och dina behov. Du kan jämföra med olika skräddare för att hitta en erfaren sådan som har bra priser som passar din plånbok. Hittar du ingen skräddare i Haparanda kan du istället kolla efter en i någon annan stad i Norrbotten.

Skräddare i Haparanda för dina skrädderibehov

Att jämföra olika skräddare, syateljéer och skrädderier i Haparanda kan hjälpa dig att hitta någon som passar dig. De saker som påverkar ens val brukar dels vara deras erfarenhet, andras erfarenhet med en skräddare i Haparanda samt vilka priser dom tar för det du ska ha utfört. Men det är inte garanterat att det finns många skräddare i Haparanda, då kan det bli svårare. Men är man väldigt noggrann med sitt val av skrädderi kan du istället kolla i andra delar av Norrbotten. Då blir det lättare att jämföra olika skräddare och vad dem har att erbjuda dig.

Marju Matsin Design Mm
Stationsg. 45 A
953 31 Haparanda


iSAX
Mattila 233
953 91 HAPARANDA

Annons:

Skrädderier i Haparanda

Många av de skräddare som finns i listan ovan arbetar på något skrädderi i Haparanda. Andra arbetar på klädesbutiker och anlitas av dessa butiker när det finns jobb för dom. Om du vill besöka ett riktigt skrädderi i Haparanda rekommenderar vi att du först undersöker vilka skräddare från listan ovan som har egna skrädderier i Haparanda.

Öppettider för skräddare i Haparanda

De flesta skräddare och skrädderier har vanliga öppettider i Haparanda. Det vill säga att dessa skrädderier som finns i Haparanda öppnar klockan 0900 och stänger klockan 1800. För att veta öppettiderna för ett specifikt skrädderi i Haparanda rekommenderar vi att du tar kontakt med dom.

Grundläggande info om Haparanda

Haparanda är en tätort i Norrbotten och centralort i Haparanda kommun i Norrbottens län. Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Den 8 juni 2005 blev det klart att Ikea valt att etablera sig i Haparanda. Invigningen skedde den 15 november 2006.

Yta: 442,72 hektar
Invånarantal: 4856, år 2010

Du kan hitta mer info om staden här Haparanda.


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.