Kläder & Form i Luleå - skräddare med skräddarverksamhet

Annons:
Att jämföra olika skräddare är ett måste ifall man är kräsen på kvalitén och är ute efter en bra prislapp för arbetet man vill få utfört. Kläder & Form är en skräddare, syateljé eller skrädderi i Luleå som kan hjälpa dig med olika typer av sömnadsarbete som till exempel att sy till en klänning, ordna en skräddarsydd kostym eller att anpassa något klädesplagg du har hemma. Du kommer med andra ord kunna få den hjälp du behöver av Kläder & Form när du har syarbete som behöver utföras i Luleå. Men skulle ingen av dem passa dig eller om du vill kolla in olika priser i Luleå kan du också kolla in andra skräddare än Kläder & Form som finns i Luleå runt om i Norrbotten.
Annons:

Kontakta Kläder & Form i Luleå, ett skrädderi

Kläder & Form
Köpmang. 25
972 33 LULEÅ
0920 - 22 66 33


Öppettider för Kläder & Form i Luleå, lagar kläder

Öppettider för Kläder & Form i Luleå är bra att ta reda på innan du gör ett besök hos detta skrädderi. För närvarande har vi inte uppgifter på öppettider för Kläder & Form i Luleå utan vi rekommenderar att du ringer ovan telefonnummer för att ta reda på om Kläder & Form i Luleå är öppet just nu.
Annons:

Hitta till Kläder & Form i Luleå, en skräddare

Hittar du inte till skräddare Kläder & Form i Luleå kan du använda kartan här för att hitta dit lättare.Kommenterat om Kläder & Form i Luleå


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.