Atelje Tina På Horn i Frövi - skräddare med skräddarverksamhet

Annons:
Att jämföra olika skräddare är ett måste ifall man är kräsen på kvalitén och är ute efter en bra prislapp för arbetet man vill få utfört. Atelje Tina På Horn är en skräddare, syateljé eller skrädderi i Frövi som kan hjälpa dig med olika typer av sömnadsarbete som till exempel att sy till en klänning, ordna en skräddarsydd kostym eller att anpassa något klädesplagg du har hemma. Du kommer med andra ord kunna få den hjälp du behöver av Atelje Tina På Horn när du har syarbete som behöver utföras i Frövi. Men skulle ingen av dem passa dig eller om du vill kolla in olika priser i Frövi kan du också kolla in andra skräddare än Atelje Tina På Horn som finns i Frövi runt om i Örebro.
Annons:

Kontakta Atelje Tina På Horn i Frövi, ett skrädderi

Atelje Tina På Horn
Vannebodag. 11
718 30 Frövi
070 - 659 12 35


Öppettider för Atelje Tina På Horn i Frövi, lagar kläder

Öppettider för Atelje Tina På Horn i Frövi är bra att ta reda på innan du gör ett besök hos detta skrädderi. För närvarande har vi inte uppgifter på öppettider för Atelje Tina På Horn i Frövi utan vi rekommenderar att du ringer ovan telefonnummer för att ta reda på om Atelje Tina På Horn i Frövi är öppet just nu.
Annons:

Hitta till Atelje Tina På Horn i Frövi, en skräddare

Hittar du inte till skräddare Atelje Tina På Horn i Frövi kan du använda kartan här för att hitta dit lättare.Kommenterat om Atelje Tina På Horn i Frövi


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.