Verksamma skräddare i Karlskoga

Annons:
I staden Karlskoga finns det 1 skrädderier eller klädbutiker som har skräddare. Dessa kan hjälpa dig med en skräddarsydd kostym, att sy en klänning eller att anpassa ett klädesplagg för dig i Karlskoga. Det är inte omöjligt att hitta en bra skräddare i Karlskoga genom vår lista av olika verksamma skräddare.
Annons:

Här kan du hitta kontaktuppgifter och adresser som du kommer behöva för att ta kontakt med ett skrädderi eller för att besöka en klädbutik som har en verksam skräddare i Karlskoga som passar dig och dina behov. Du kan jämföra med olika skräddare för att hitta en erfaren sådan som har bra priser som passar din plånbok. Hittar du ingen skräddare i Karlskoga kan du istället kolla efter en i någon annan stad i Örebro.

Skräddare i Karlskoga för dina skrädderibehov

Att jämföra olika skräddare, syateljéer och skrädderier i Karlskoga kan hjälpa dig att hitta någon som passar dig. De saker som påverkar ens val brukar dels vara deras erfarenhet, andras erfarenhet med en skräddare i Karlskoga samt vilka priser dom tar för det du ska ha utfört. Men det är inte garanterat att det finns många skräddare i Karlskoga, då kan det bli svårare. Men är man väldigt noggrann med sitt val av skrädderi kan du istället kolla i andra delar av Örebro. Då blir det lättare att jämföra olika skräddare och vad dem har att erbjuda dig.

Salvia
Nyponv. 11
691 47 KARLSKOGA

Annons:

Skrädderier i Karlskoga

Många av de skräddare som finns i listan ovan arbetar på något skrädderi i Karlskoga. Andra arbetar på klädesbutiker och anlitas av dessa butiker när det finns jobb för dom. Om du vill besöka ett riktigt skrädderi i Karlskoga rekommenderar vi att du först undersöker vilka skräddare från listan ovan som har egna skrädderier i Karlskoga.

Öppettider för skräddare i Karlskoga

De flesta skräddare och skrädderier har vanliga öppettider i Karlskoga. Det vill säga att dessa skrädderier som finns i Karlskoga öppnar klockan 0900 och stänger klockan 1800. För att veta öppettiderna för ett specifikt skrädderi i Karlskoga rekommenderar vi att du tar kontakt med dom.

Grundläggande info om Karlskoga

Karlskoga är en tätort i Karlskoga distrikt i östra Värmland och centralort i Karlskoga kommun i Örebro län. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

Du kan hitta mer info om staden här Karlskoga.


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.