Salvia i Karlskoga - skräddare med skräddarverksamhet

Annons:
Att jämföra olika skräddare är ett måste ifall man är kräsen på kvalitén och är ute efter en bra prislapp för arbetet man vill få utfört. Salvia är en skräddare, syateljé eller skrädderi i Karlskoga som kan hjälpa dig med olika typer av sömnadsarbete som till exempel att sy till en klänning, ordna en skräddarsydd kostym eller att anpassa något klädesplagg du har hemma. Du kommer med andra ord kunna få den hjälp du behöver av Salvia när du har syarbete som behöver utföras i Karlskoga. Men skulle ingen av dem passa dig eller om du vill kolla in olika priser i Karlskoga kan du också kolla in andra skräddare än Salvia som finns i Karlskoga runt om i Örebro.
Annons:

Kontakta Salvia i Karlskoga, ett skrädderi

Salvia
Nyponv. 11
691 47 KARLSKOGA
0586 - 354 74


Öppettider för Salvia i Karlskoga, lagar kläder

Öppettider för Salvia i Karlskoga är bra att ta reda på innan du gör ett besök hos detta skrädderi. För närvarande har vi inte uppgifter på öppettider för Salvia i Karlskoga utan vi rekommenderar att du ringer ovan telefonnummer för att ta reda på om Salvia i Karlskoga är öppet just nu.
Annons:

Hitta till Salvia i Karlskoga, en skräddare

Hittar du inte till skräddare Salvia i Karlskoga kan du använda kartan här för att hitta dit lättare.Kommenterat om Salvia i Karlskoga


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.