Bröllopskoordinatorn i Billesholm - skräddare med skräddarverksamhet

Annons:
Att jämföra olika skräddare är ett måste ifall man är kräsen på kvalitén och är ute efter en bra prislapp för arbetet man vill få utfört. Bröllopskoordinatorn är en skräddare, syateljé eller skrädderi i Billesholm som kan hjälpa dig med olika typer av sömnadsarbete som till exempel att sy till en klänning, ordna en skräddarsydd kostym eller att anpassa något klädesplagg du har hemma. Du kommer med andra ord kunna få den hjälp du behöver av Bröllopskoordinatorn när du har syarbete som behöver utföras i Billesholm. Men skulle ingen av dem passa dig eller om du vill kolla in olika priser i Billesholm kan du också kolla in andra skräddare än Bröllopskoordinatorn som finns i Billesholm runt om i Skåne.
Annons:

Kontakta Bröllopskoordinatorn i Billesholm, ett skrädderi

Bröllopskoordinatorn
Nya v. 8
267 71 BILLESHOLM
042 - 400 02 99


Öppettider för Bröllopskoordinatorn i Billesholm, lagar kläder

Öppettider för Bröllopskoordinatorn i Billesholm är bra att ta reda på innan du gör ett besök hos detta skrädderi. För närvarande har vi inte uppgifter på öppettider för Bröllopskoordinatorn i Billesholm utan vi rekommenderar att du ringer ovan telefonnummer för att ta reda på om Bröllopskoordinatorn i Billesholm är öppet just nu.
Annons:

Hitta till Bröllopskoordinatorn i Billesholm, en skräddare

Hittar du inte till skräddare Bröllopskoordinatorn i Billesholm kan du använda kartan här för att hitta dit lättare.Kommenterat om Bröllopskoordinatorn i Billesholm


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.