Christi Damskrädderi i Lund - skräddare med skräddarverksamhet

Annons:
Att jämföra olika skräddare är ett måste ifall man är kräsen på kvalitén och är ute efter en bra prislapp för arbetet man vill få utfört. Christi Damskrädderi är en skräddare, syateljé eller skrädderi i Lund som kan hjälpa dig med olika typer av sömnadsarbete som till exempel att sy till en klänning, ordna en skräddarsydd kostym eller att anpassa något klädesplagg du har hemma. Du kommer med andra ord kunna få den hjälp du behöver av Christi Damskrädderi när du har syarbete som behöver utföras i Lund. Men skulle ingen av dem passa dig eller om du vill kolla in olika priser i Lund kan du också kolla in andra skräddare än Christi Damskrädderi som finns i Lund runt om i Skåne.
Annons:

Kontakta Christi Damskrädderi i Lund, ett skrädderi

Christi Damskrädderi
St. Söderg. 65
222 23 LUND
046 - 12 04 51


Öppettider för Christi Damskrädderi i Lund, lagar kläder

Öppettider för Christi Damskrädderi i Lund är bra att ta reda på innan du gör ett besök hos detta skrädderi. För närvarande har vi inte uppgifter på öppettider för Christi Damskrädderi i Lund utan vi rekommenderar att du ringer ovan telefonnummer för att ta reda på om Christi Damskrädderi i Lund är öppet just nu.
Annons:

Hitta till Christi Damskrädderi i Lund, en skräddare

Hittar du inte till skräddare Christi Damskrädderi i Lund kan du använda kartan här för att hitta dit lättare.Kommenterat om Christi Damskrädderi i Lund


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.