Erikssons Skrädderi Eftr. i Lund - skräddare med skräddarverksamhet

Annons:
Att jämföra olika skräddare är ett måste ifall man är kräsen på kvalitén och är ute efter en bra prislapp för arbetet man vill få utfört. Erikssons Skrädderi Eftr. är en skräddare, syateljé eller skrädderi i Lund som kan hjälpa dig med olika typer av sömnadsarbete som till exempel att sy till en klänning, ordna en skräddarsydd kostym eller att anpassa något klädesplagg du har hemma. Du kommer med andra ord kunna få den hjälp du behöver av Erikssons Skrädderi Eftr. när du har syarbete som behöver utföras i Lund. Men skulle ingen av dem passa dig eller om du vill kolla in olika priser i Lund kan du också kolla in andra skräddare än Erikssons Skrädderi Eftr. som finns i Lund runt om i Skåne.
Annons:

Kontakta Erikssons Skrädderi Eftr. i Lund, ett skrädderi

Erikssons Skrädderi Eftr.
Gröneg. 11
222 24 Lund
046 - 211 25 60


Öppettider för Erikssons Skrädderi Eftr. i Lund, lagar kläder

Öppettider för Erikssons Skrädderi Eftr. i Lund är bra att ta reda på innan du gör ett besök hos detta skrädderi. För närvarande har vi inte uppgifter på öppettider för Erikssons Skrädderi Eftr. i Lund utan vi rekommenderar att du ringer ovan telefonnummer för att ta reda på om Erikssons Skrädderi Eftr. i Lund är öppet just nu.
Annons:

Hitta till Erikssons Skrädderi Eftr. i Lund, en skräddare

Hittar du inte till skräddare Erikssons Skrädderi Eftr. i Lund kan du använda kartan här för att hitta dit lättare.Kommenterat om Erikssons Skrädderi Eftr. i Lund


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.