Verksamma skräddare i Svedala

Annons:
I staden Svedala finns det 1 skrädderier eller klädbutiker som har skräddare. Dessa kan hjälpa dig med en skräddarsydd kostym, att sy en klänning eller att anpassa ett klädesplagg för dig i Svedala. Det är inte omöjligt att hitta en bra skräddare i Svedala genom vår lista av olika verksamma skräddare.
Annons:

Här kan du hitta kontaktuppgifter och adresser som du kommer behöva för att ta kontakt med ett skrädderi eller för att besöka en klädbutik som har en verksam skräddare i Svedala som passar dig och dina behov. Du kan jämföra med olika skräddare för att hitta en erfaren sådan som har bra priser som passar din plånbok. Hittar du ingen skräddare i Svedala kan du istället kolla efter en i någon annan stad i Skåne.

Skräddare i Svedala för dina skrädderibehov

Att jämföra olika skräddare, syateljéer och skrädderier i Svedala kan hjälpa dig att hitta någon som passar dig. De saker som påverkar ens val brukar dels vara deras erfarenhet, andras erfarenhet med en skräddare i Svedala samt vilka priser dom tar för det du ska ha utfört. Men det är inte garanterat att det finns många skräddare i Svedala, då kan det bli svårare. Men är man väldigt noggrann med sitt val av skrädderi kan du istället kolla i andra delar av Skåne. Då blir det lättare att jämföra olika skräddare och vad dem har att erbjuda dig.

Svedala Skomakeri & Nyckelservice
Skolg. 12
233 31 Svedala

Annons:

Skrädderier i Svedala

Många av de skräddare som finns i listan ovan arbetar på något skrädderi i Svedala. Andra arbetar på klädesbutiker och anlitas av dessa butiker när det finns jobb för dom. Om du vill besöka ett riktigt skrädderi i Svedala rekommenderar vi att du först undersöker vilka skräddare från listan ovan som har egna skrädderier i Svedala.

Öppettider för skräddare i Svedala

De flesta skräddare och skrädderier har vanliga öppettider i Svedala. Det vill säga att dessa skrädderier som finns i Svedala öppnar klockan 0900 och stänger klockan 1800. För att veta öppettiderna för ett specifikt skrädderi i Svedala rekommenderar vi att du tar kontakt med dom.

Grundläggande info om Svedala

Svedala är en tätort i Skåne och centralort i Svedala kommun, Skåne län, belägen 18 kilometer sydost om Malmö. Orten är belägen vid Ystadbanan och har en station. Motorvägen E65 passerar Svedala. SommarRocken Svedala är en ideell musikfestival som arrangeras av den ideella musikföreningen Svedala Musikers Unga RockFörening (S.M.U.R.F.)

Yta: 488,81 hektar
Invånarantal: 10627, år 2010

Du kan hitta mer info om staden här Svedala.


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.