Verksamma skräddare i Tyringe

Annons:
I staden Tyringe finns det 1 skrädderier eller klädbutiker som har skräddare. Dessa kan hjälpa dig med en skräddarsydd kostym, att sy en klänning eller att anpassa ett klädesplagg för dig i Tyringe. Det är inte omöjligt att hitta en bra skräddare i Tyringe genom vår lista av olika verksamma skräddare.
Annons:

Här kan du hitta kontaktuppgifter och adresser som du kommer behöva för att ta kontakt med ett skrädderi eller för att besöka en klädbutik som har en verksam skräddare i Tyringe som passar dig och dina behov. Du kan jämföra med olika skräddare för att hitta en erfaren sådan som har bra priser som passar din plånbok. Hittar du ingen skräddare i Tyringe kan du istället kolla efter en i någon annan stad i Skåne.

Skräddare i Tyringe för dina skrädderibehov

Att jämföra olika skräddare, syateljéer och skrädderier i Tyringe kan hjälpa dig att hitta någon som passar dig. De saker som påverkar ens val brukar dels vara deras erfarenhet, andras erfarenhet med en skräddare i Tyringe samt vilka priser dom tar för det du ska ha utfört. Men det är inte garanterat att det finns många skräddare i Tyringe, då kan det bli svårare. Men är man väldigt noggrann med sitt val av skrädderi kan du istället kolla i andra delar av Skåne. Då blir det lättare att jämföra olika skräddare och vad dem har att erbjuda dig.

U.A:S Sytjänst
Torgg. 8
282 31 Tyringe

Annons:

Skrädderier i Tyringe

Många av de skräddare som finns i listan ovan arbetar på något skrädderi i Tyringe. Andra arbetar på klädesbutiker och anlitas av dessa butiker när det finns jobb för dom. Om du vill besöka ett riktigt skrädderi i Tyringe rekommenderar vi att du först undersöker vilka skräddare från listan ovan som har egna skrädderier i Tyringe.

Öppettider för skräddare i Tyringe

De flesta skräddare och skrädderier har vanliga öppettider i Tyringe. Det vill säga att dessa skrädderier som finns i Tyringe öppnar klockan 0900 och stänger klockan 1800. För att veta öppettiderna för ett specifikt skrädderi i Tyringe rekommenderar vi att du tar kontakt med dom.

Grundläggande info om Tyringe

Tyringe är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. Den är belägen vid Riksväg 21 och Skånebanan, ca 12 km väster om Hässleholm. Orten trafikeras av Pågatåg till Helsingborg och Hässleholm/Kristianstad/Malmö och mellanliggande orter. Tyringe är, med 4 658 invånare (2010)[1], den näst största tätorten i kommunen.

Yta: 395,38 hektar
Invånarantal: 4658, år 2010

Du kan hitta mer info om staden här Tyringe.


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.