Verksamma skräddare i Bromma

Annons:
I staden Bromma finns det 3 skrädderier eller klädbutiker som har skräddare. Dessa kan hjälpa dig med en skräddarsydd kostym, att sy en klänning eller att anpassa ett klädesplagg för dig i Bromma. Det är inte omöjligt att hitta en bra skräddare i Bromma genom vår lista av olika verksamma skräddare.
Annons:

Här kan du hitta kontaktuppgifter och adresser som du kommer behöva för att ta kontakt med ett skrädderi eller för att besöka en klädbutik som har en verksam skräddare i Bromma som passar dig och dina behov. Du kan jämföra med olika skräddare för att hitta en erfaren sådan som har bra priser som passar din plånbok. Hittar du ingen skräddare i Bromma kan du istället kolla efter en i någon annan stad i Stockholm.

Skräddare i Bromma för dina skrädderibehov

Att jämföra olika skräddare, syateljéer och skrädderier i Bromma kan hjälpa dig att hitta någon som passar dig. De saker som påverkar ens val brukar dels vara deras erfarenhet, andras erfarenhet med en skräddare i Bromma samt vilka priser dom tar för det du ska ha utfört. Men det är inte garanterat att det finns många skräddare i Bromma, då kan det bli svårare. Men är man väldigt noggrann med sitt val av skrädderi kan du istället kolla i andra delar av Stockholm. Då blir det lättare att jämföra olika skräddare och vad dem har att erbjuda dig.

Syateljén
Alviksv. 98
167 53 BROMMA


The Fair Tailor AB
Tranebergs Strand 27
167 40 BROMMA


Widmark Thao Skrädderi & Kemtvätt
Bällstav. 205
168 57 Bromma

Annons:

Skrädderier i Bromma

Många av de skräddare som finns i listan ovan arbetar på något skrädderi i Bromma. Andra arbetar på klädesbutiker och anlitas av dessa butiker när det finns jobb för dom. Om du vill besöka ett riktigt skrädderi i Bromma rekommenderar vi att du först undersöker vilka skräddare från listan ovan som har egna skrädderier i Bromma.

Öppettider för skräddare i Bromma

De flesta skräddare och skrädderier har vanliga öppettider i Bromma. Det vill säga att dessa skrädderier som finns i Bromma öppnar klockan 0900 och stänger klockan 1800. För att veta öppettiderna för ett specifikt skrädderi i Bromma rekommenderar vi att du tar kontakt med dom.

Grundläggande info om Bromma

Bromma är en närförort inom Västerort i Stockholms kommun som utmärks bland annat av dess trädgårdsstad, ett läge intill Stockholms innerstad och närhet till Mälaren och flera naturreservat. Bromma har, enligt statistik från 2013, cirka 71 000 invånare. Av områdets 35 600 bostäder är 26 700 lägenheter och 7 900 småhus.

Yta:
Invånarantal: 71 100, år 2013

Du kan hitta mer info om staden här Bromma.


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.