Verksamma skräddare i Farsta

Annons:
I staden Farsta finns det 1 skrädderier eller klädbutiker som har skräddare. Dessa kan hjälpa dig med en skräddarsydd kostym, att sy en klänning eller att anpassa ett klädesplagg för dig i Farsta. Det är inte omöjligt att hitta en bra skräddare i Farsta genom vår lista av olika verksamma skräddare.
Annons:

Här kan du hitta kontaktuppgifter och adresser som du kommer behöva för att ta kontakt med ett skrädderi eller för att besöka en klädbutik som har en verksam skräddare i Farsta som passar dig och dina behov. Du kan jämföra med olika skräddare för att hitta en erfaren sådan som har bra priser som passar din plånbok. Hittar du ingen skräddare i Farsta kan du istället kolla efter en i någon annan stad i Stockholm.

Skräddare i Farsta för dina skrädderibehov

Att jämföra olika skräddare, syateljéer och skrädderier i Farsta kan hjälpa dig att hitta någon som passar dig. De saker som påverkar ens val brukar dels vara deras erfarenhet, andras erfarenhet med en skräddare i Farsta samt vilka priser dom tar för det du ska ha utfört. Men det är inte garanterat att det finns många skräddare i Farsta, då kan det bli svårare. Men är man väldigt noggrann med sitt val av skrädderi kan du istället kolla i andra delar av Stockholm. Då blir det lättare att jämföra olika skräddare och vad dem har att erbjuda dig.

Farsta Centrum Sko-Nyckel-Kem
Storforsplan 48
123 47 Farsta

Annons:

Skrädderier i Farsta

Många av de skräddare som finns i listan ovan arbetar på något skrädderi i Farsta. Andra arbetar på klädesbutiker och anlitas av dessa butiker när det finns jobb för dom. Om du vill besöka ett riktigt skrädderi i Farsta rekommenderar vi att du först undersöker vilka skräddare från listan ovan som har egna skrädderier i Farsta.

Öppettider för skräddare i Farsta

De flesta skräddare och skrädderier har vanliga öppettider i Farsta. Det vill säga att dessa skrädderier som finns i Farsta öppnar klockan 0900 och stänger klockan 1800. För att veta öppettiderna för ett specifikt skrädderi i Farsta rekommenderar vi att du tar kontakt med dom.

Grundläggande info om Farsta

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Du kan hitta mer info om staden här Farsta.


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.