Verksamma skräddare i Hägersten

Annons:
I staden Hägersten finns det 3 skrädderier eller klädbutiker som har skräddare. Dessa kan hjälpa dig med en skräddarsydd kostym, att sy en klänning eller att anpassa ett klädesplagg för dig i Hägersten. Det är inte omöjligt att hitta en bra skräddare i Hägersten genom vår lista av olika verksamma skräddare.
Annons:

Här kan du hitta kontaktuppgifter och adresser som du kommer behöva för att ta kontakt med ett skrädderi eller för att besöka en klädbutik som har en verksam skräddare i Hägersten som passar dig och dina behov. Du kan jämföra med olika skräddare för att hitta en erfaren sådan som har bra priser som passar din plånbok. Hittar du ingen skräddare i Hägersten kan du istället kolla efter en i någon annan stad i Stockholm.

Skräddare i Hägersten för dina skrädderibehov

Att jämföra olika skräddare, syateljéer och skrädderier i Hägersten kan hjälpa dig att hitta någon som passar dig. De saker som påverkar ens val brukar dels vara deras erfarenhet, andras erfarenhet med en skräddare i Hägersten samt vilka priser dom tar för det du ska ha utfört. Men det är inte garanterat att det finns många skräddare i Hägersten, då kan det bli svårare. Men är man väldigt noggrann med sitt val av skrädderi kan du istället kolla i andra delar av Stockholm. Då blir det lättare att jämföra olika skräddare och vad dem har att erbjuda dig.

Marta Pavez Sömnad
Klackv. 26
126 39 HÄGERSTEN


Syateljé Cristina
Sparbanksv. 70
129 30 HÄGERSTEN


Syateljé Kham-Ai AB
Främlingsv. 11
126 48 Hägersten

Annons:

Skrädderier i Hägersten

Många av de skräddare som finns i listan ovan arbetar på något skrädderi i Hägersten. Andra arbetar på klädesbutiker och anlitas av dessa butiker när det finns jobb för dom. Om du vill besöka ett riktigt skrädderi i Hägersten rekommenderar vi att du först undersöker vilka skräddare från listan ovan som har egna skrädderier i Hägersten.

Öppettider för skräddare i Hägersten

De flesta skräddare och skrädderier har vanliga öppettider i Hägersten. Det vill säga att dessa skrädderier som finns i Hägersten öppnar klockan 0900 och stänger klockan 1800. För att veta öppettiderna för ett specifikt skrädderi i Hägersten rekommenderar vi att du tar kontakt med dom.

Grundläggande info om Hägersten

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånarantal: 7636, år 2013

Du kan hitta mer info om staden här Hägersten.


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.