Marta Pavez Sömnad i Hägersten - skräddare med skräddarverksamhet

Annons:
Att jämföra olika skräddare är ett måste ifall man är kräsen på kvalitén och är ute efter en bra prislapp för arbetet man vill få utfört. Marta Pavez Sömnad är en skräddare, syateljé eller skrädderi i Hägersten som kan hjälpa dig med olika typer av sömnadsarbete som till exempel att sy till en klänning, ordna en skräddarsydd kostym eller att anpassa något klädesplagg du har hemma. Du kommer med andra ord kunna få den hjälp du behöver av Marta Pavez Sömnad när du har syarbete som behöver utföras i Hägersten. Men skulle ingen av dem passa dig eller om du vill kolla in olika priser i Hägersten kan du också kolla in andra skräddare än Marta Pavez Sömnad som finns i Hägersten runt om i Stockholm.
Annons:

Kontakta Marta Pavez Sömnad i Hägersten, ett skrädderi

Marta Pavez Sömnad
Klackv. 26
126 39 HÄGERSTEN
08 - 601 95 00


Öppettider för Marta Pavez Sömnad i Hägersten, lagar kläder

Öppettider för Marta Pavez Sömnad i Hägersten är bra att ta reda på innan du gör ett besök hos detta skrädderi. För närvarande har vi inte uppgifter på öppettider för Marta Pavez Sömnad i Hägersten utan vi rekommenderar att du ringer ovan telefonnummer för att ta reda på om Marta Pavez Sömnad i Hägersten är öppet just nu.
Annons:

Hitta till Marta Pavez Sömnad i Hägersten, en skräddare

Hittar du inte till skräddare Marta Pavez Sömnad i Hägersten kan du använda kartan här för att hitta dit lättare.Kommenterat om Marta Pavez Sömnad i Hägersten


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.