Syateljé Kham-Ai AB i Hägersten - skräddare med skräddarverksamhet

Annons:
Att jämföra olika skräddare är ett måste ifall man är kräsen på kvalitén och är ute efter en bra prislapp för arbetet man vill få utfört. Syateljé Kham-Ai AB är en skräddare, syateljé eller skrädderi i Hägersten som kan hjälpa dig med olika typer av sömnadsarbete som till exempel att sy till en klänning, ordna en skräddarsydd kostym eller att anpassa något klädesplagg du har hemma. Du kommer med andra ord kunna få den hjälp du behöver av Syateljé Kham-Ai AB när du har syarbete som behöver utföras i Hägersten. Men skulle ingen av dem passa dig eller om du vill kolla in olika priser i Hägersten kan du också kolla in andra skräddare än Syateljé Kham-Ai AB som finns i Hägersten runt om i Stockholm.
Annons:

Kontakta Syateljé Kham-Ai AB i Hägersten, ett skrädderi

Syateljé Kham-Ai AB
Främlingsv. 11
126 48 Hägersten
08 - 645 22 04


Öppettider för Syateljé Kham-Ai AB i Hägersten, lagar kläder

Öppettider för Syateljé Kham-Ai AB i Hägersten är bra att ta reda på innan du gör ett besök hos detta skrädderi. För närvarande har vi inte uppgifter på öppettider för Syateljé Kham-Ai AB i Hägersten utan vi rekommenderar att du ringer ovan telefonnummer för att ta reda på om Syateljé Kham-Ai AB i Hägersten är öppet just nu.
Annons:

Hitta till Syateljé Kham-Ai AB i Hägersten, en skräddare

Hittar du inte till skräddare Syateljé Kham-Ai AB i Hägersten kan du använda kartan här för att hitta dit lättare.Kommenterat om Syateljé Kham-Ai AB i Hägersten


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.