Verksamma skräddare i Järfälla

Annons:
I staden Järfälla finns det 3 skrädderier eller klädbutiker som har skräddare. Dessa kan hjälpa dig med en skräddarsydd kostym, att sy en klänning eller att anpassa ett klädesplagg för dig i Järfälla. Det är inte omöjligt att hitta en bra skräddare i Järfälla genom vår lista av olika verksamma skräddare.
Annons:

Här kan du hitta kontaktuppgifter och adresser som du kommer behöva för att ta kontakt med ett skrädderi eller för att besöka en klädbutik som har en verksam skräddare i Järfälla som passar dig och dina behov. Du kan jämföra med olika skräddare för att hitta en erfaren sådan som har bra priser som passar din plånbok. Hittar du ingen skräddare i Järfälla kan du istället kolla efter en i någon annan stad i Stockholm.

Skräddare i Järfälla för dina skrädderibehov

Att jämföra olika skräddare, syateljéer och skrädderier i Järfälla kan hjälpa dig att hitta någon som passar dig. De saker som påverkar ens val brukar dels vara deras erfarenhet, andras erfarenhet med en skräddare i Järfälla samt vilka priser dom tar för det du ska ha utfört. Men det är inte garanterat att det finns många skräddare i Järfälla, då kan det bli svårare. Men är man väldigt noggrann med sitt val av skrädderi kan du istället kolla i andra delar av Stockholm. Då blir det lättare att jämföra olika skräddare och vad dem har att erbjuda dig.

Bergsunds Tvätt AB
Skarprättarv. 12 D
176 77 JÄRFÄLLA


Elin kemtvätt
Barkarbyvägen 53 C
177 44 JÄRFÄLLA


Touma Aframs Skrädderi
Allmogeplatsen 8
177 30 Järfälla

Annons:

Skrädderier i Järfälla

Många av de skräddare som finns i listan ovan arbetar på något skrädderi i Järfälla. Andra arbetar på klädesbutiker och anlitas av dessa butiker när det finns jobb för dom. Om du vill besöka ett riktigt skrädderi i Järfälla rekommenderar vi att du först undersöker vilka skräddare från listan ovan som har egna skrädderier i Järfälla.

Öppettider för skräddare i Järfälla

De flesta skräddare och skrädderier har vanliga öppettider i Järfälla. Det vill säga att dessa skrädderier som finns i Järfälla öppnar klockan 0900 och stänger klockan 1800. För att veta öppettiderna för ett specifikt skrädderi i Järfälla rekommenderar vi att du tar kontakt med dom.

Grundläggande info om Järfälla

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Du kan hitta mer info om staden här Järfälla.


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.