Bergsunds Tvätt AB i Järfälla - skräddare med skräddarverksamhet

Annons:
Att jämföra olika skräddare är ett måste ifall man är kräsen på kvalitén och är ute efter en bra prislapp för arbetet man vill få utfört. Bergsunds Tvätt AB är en skräddare, syateljé eller skrädderi i Järfälla som kan hjälpa dig med olika typer av sömnadsarbete som till exempel att sy till en klänning, ordna en skräddarsydd kostym eller att anpassa något klädesplagg du har hemma. Du kommer med andra ord kunna få den hjälp du behöver av Bergsunds Tvätt AB när du har syarbete som behöver utföras i Järfälla. Men skulle ingen av dem passa dig eller om du vill kolla in olika priser i Järfälla kan du också kolla in andra skräddare än Bergsunds Tvätt AB som finns i Järfälla runt om i Stockholm.
Annons:

Kontakta Bergsunds Tvätt AB i Järfälla, ett skrädderi

Bergsunds Tvätt AB
Skarprättarv. 12 D
176 77 JÄRFÄLLA
08 - 668 17 34


Öppettider för Bergsunds Tvätt AB i Järfälla, lagar kläder

Öppettider för Bergsunds Tvätt AB i Järfälla är bra att ta reda på innan du gör ett besök hos detta skrädderi. För närvarande har vi inte uppgifter på öppettider för Bergsunds Tvätt AB i Järfälla utan vi rekommenderar att du ringer ovan telefonnummer för att ta reda på om Bergsunds Tvätt AB i Järfälla är öppet just nu.
Annons:

Hitta till Bergsunds Tvätt AB i Järfälla, en skräddare

Hittar du inte till skräddare Bergsunds Tvätt AB i Järfälla kan du använda kartan här för att hitta dit lättare.Kommenterat om Bergsunds Tvätt AB i Järfälla


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.