Verksamma skräddare i Kista

Annons:
I staden Kista finns det 5 skrädderier eller klädbutiker som har skräddare. Dessa kan hjälpa dig med en skräddarsydd kostym, att sy en klänning eller att anpassa ett klädesplagg för dig i Kista. Det är inte omöjligt att hitta en bra skräddare i Kista genom vår lista av olika verksamma skräddare.
Annons:

Här kan du hitta kontaktuppgifter och adresser som du kommer behöva för att ta kontakt med ett skrädderi eller för att besöka en klädbutik som har en verksam skräddare i Kista som passar dig och dina behov. Du kan jämföra med olika skräddare för att hitta en erfaren sådan som har bra priser som passar din plånbok. Hittar du ingen skräddare i Kista kan du istället kolla efter en i någon annan stad i Stockholm.

Skräddare i Kista för dina skrädderibehov

Att jämföra olika skräddare, syateljéer och skrädderier i Kista kan hjälpa dig att hitta någon som passar dig. De saker som påverkar ens val brukar dels vara deras erfarenhet, andras erfarenhet med en skräddare i Kista samt vilka priser dom tar för det du ska ha utfört. Men det är inte garanterat att det finns många skräddare i Kista, då kan det bli svårare. Men är man väldigt noggrann med sitt val av skrädderi kan du istället kolla i andra delar av Stockholm. Då blir det lättare att jämföra olika skräddare och vad dem har att erbjuda dig.

H.R.T Nofal Kemtvätt & Skrädderi
Sibeliusgången 16
164 73 KISTA


J.C Syatelje
Trondheimsg. 4
164 30 KISTA


Nåldynan
Kista Torg 19 Kista Galleria
164 42 Kista


Rolands Mode
Kista Galleria
164 53 Kista


Simden Kem & Skrädderi
Jan Stenbecks torg 19
164 40 KISTA

Annons:

Skrädderier i Kista

Många av de skräddare som finns i listan ovan arbetar på något skrädderi i Kista. Andra arbetar på klädesbutiker och anlitas av dessa butiker när det finns jobb för dom. Om du vill besöka ett riktigt skrädderi i Kista rekommenderar vi att du först undersöker vilka skräddare från listan ovan som har egna skrädderier i Kista.

Öppettider för skräddare i Kista

De flesta skräddare och skrädderier har vanliga öppettider i Kista. Det vill säga att dessa skrädderier som finns i Kista öppnar klockan 0900 och stänger klockan 1800. För att veta öppettiderna för ett specifikt skrädderi i Kista rekommenderar vi att du tar kontakt med dom.

Grundläggande info om Kista

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Du kan hitta mer info om staden här Kista.


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.