Rolands Mode i Kista - skräddare med skräddarverksamhet

Annons:
Att jämföra olika skräddare är ett måste ifall man är kräsen på kvalitén och är ute efter en bra prislapp för arbetet man vill få utfört. Rolands Mode är en skräddare, syateljé eller skrädderi i Kista som kan hjälpa dig med olika typer av sömnadsarbete som till exempel att sy till en klänning, ordna en skräddarsydd kostym eller att anpassa något klädesplagg du har hemma. Du kommer med andra ord kunna få den hjälp du behöver av Rolands Mode när du har syarbete som behöver utföras i Kista. Men skulle ingen av dem passa dig eller om du vill kolla in olika priser i Kista kan du också kolla in andra skräddare än Rolands Mode som finns i Kista runt om i Stockholm.
Annons:

Kontakta Rolands Mode i Kista, ett skrädderi

Rolands Mode
Kista Galleria
164 53 Kista
08 - 752 60 8008 - 525 053 95


Öppettider för Rolands Mode i Kista, lagar kläder

Öppettider för Rolands Mode i Kista är bra att ta reda på innan du gör ett besök hos detta skrädderi. För närvarande har vi inte uppgifter på öppettider för Rolands Mode i Kista utan vi rekommenderar att du ringer ovan telefonnummer för att ta reda på om Rolands Mode i Kista är öppet just nu.
Annons:

Hitta till Rolands Mode i Kista, en skräddare

Hittar du inte till skräddare Rolands Mode i Kista kan du använda kartan här för att hitta dit lättare.Kommenterat om Rolands Mode i Kista


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.