Annas Väskor i Lidingö - skräddare med skräddarverksamhet

Annons:
Att jämföra olika skräddare är ett måste ifall man är kräsen på kvalitén och är ute efter en bra prislapp för arbetet man vill få utfört. Annas Väskor är en skräddare, syateljé eller skrädderi i Lidingö som kan hjälpa dig med olika typer av sömnadsarbete som till exempel att sy till en klänning, ordna en skräddarsydd kostym eller att anpassa något klädesplagg du har hemma. Du kommer med andra ord kunna få den hjälp du behöver av Annas Väskor när du har syarbete som behöver utföras i Lidingö. Men skulle ingen av dem passa dig eller om du vill kolla in olika priser i Lidingö kan du också kolla in andra skräddare än Annas Väskor som finns i Lidingö runt om i Stockholm.
Annons:

Kontakta Annas Väskor i Lidingö, ett skrädderi

Annas Väskor
Stockholmsv. 54 Lidingö Centrum
181 32 LIDINGÖ
08 - 767 77 09


Öppettider för Annas Väskor i Lidingö, lagar kläder

Öppettider för Annas Väskor i Lidingö är bra att ta reda på innan du gör ett besök hos detta skrädderi. För närvarande har vi inte uppgifter på öppettider för Annas Väskor i Lidingö utan vi rekommenderar att du ringer ovan telefonnummer för att ta reda på om Annas Väskor i Lidingö är öppet just nu.
Annons:

Hitta till Annas Väskor i Lidingö, en skräddare

Hittar du inte till skräddare Annas Väskor i Lidingö kan du använda kartan här för att hitta dit lättare.Kommenterat om Annas Väskor i Lidingö


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.