Verksamma skräddare i Södertälje

Annons:
I staden Södertälje finns det 4 skrädderier eller klädbutiker som har skräddare. Dessa kan hjälpa dig med en skräddarsydd kostym, att sy en klänning eller att anpassa ett klädesplagg för dig i Södertälje. Det är inte omöjligt att hitta en bra skräddare i Södertälje genom vår lista av olika verksamma skräddare.
Annons:

Här kan du hitta kontaktuppgifter och adresser som du kommer behöva för att ta kontakt med ett skrädderi eller för att besöka en klädbutik som har en verksam skräddare i Södertälje som passar dig och dina behov. Du kan jämföra med olika skräddare för att hitta en erfaren sådan som har bra priser som passar din plånbok. Hittar du ingen skräddare i Södertälje kan du istället kolla efter en i någon annan stad i Stockholm.

Skräddare i Södertälje för dina skrädderibehov

Att jämföra olika skräddare, syateljéer och skrädderier i Södertälje kan hjälpa dig att hitta någon som passar dig. De saker som påverkar ens val brukar dels vara deras erfarenhet, andras erfarenhet med en skräddare i Södertälje samt vilka priser dom tar för det du ska ha utfört. Men det är inte garanterat att det finns många skräddare i Södertälje, då kan det bli svårare. Men är man väldigt noggrann med sitt val av skrädderi kan du istället kolla i andra delar av Stockholm. Då blir det lättare att jämföra olika skräddare och vad dem har att erbjuda dig.

Fridhems Kemtvätt & Skräddare
Gråstensv. 3 B
151 52 Södertälje


Helenelunds Kemtvätt & Skrädderi
Gillestigen 56
151 52 SÖDERTÄLJE


Modern Skrädderi
Ryttarv. 1
151 59 Södertälje


Söders Skrädderi och Kemtvätt
Granöv. 28
151 67 Södertälje

Annons:

Skrädderier i Södertälje

Många av de skräddare som finns i listan ovan arbetar på något skrädderi i Södertälje. Andra arbetar på klädesbutiker och anlitas av dessa butiker när det finns jobb för dom. Om du vill besöka ett riktigt skrädderi i Södertälje rekommenderar vi att du först undersöker vilka skräddare från listan ovan som har egna skrädderier i Södertälje.

Öppettider för skräddare i Södertälje

De flesta skräddare och skrädderier har vanliga öppettider i Södertälje. Det vill säga att dessa skrädderier som finns i Södertälje öppnar klockan 0900 och stänger klockan 1800. För att veta öppettiderna för ett specifikt skrädderi i Södertälje rekommenderar vi att du tar kontakt med dom.

Grundläggande info om Södertälje

Södertälje är en tätort i landskapet Södermanland, Stockholms län och centralort i Södertälje kommun. Första gången Södertälje omnämndes i de historiska källorna var år 1070 av Adam av Bremen då han i sitt verk Gesta Hammaburgensis Ecclesiae pontificum omnämner platsen i en beskrivning av vägen mellan Skara och Birka.

Yta: 2 584,45 hektar
Invånarantal: 64 619, år 2010

Du kan hitta mer info om staden här Södertälje.


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.