Fridhems Kemtvätt & Skräddare i Södertälje - skräddare med skräddarverksamhet

Annons:
Att jämföra olika skräddare är ett måste ifall man är kräsen på kvalitén och är ute efter en bra prislapp för arbetet man vill få utfört. Fridhems Kemtvätt & Skräddare är en skräddare, syateljé eller skrädderi i Södertälje som kan hjälpa dig med olika typer av sömnadsarbete som till exempel att sy till en klänning, ordna en skräddarsydd kostym eller att anpassa något klädesplagg du har hemma. Du kommer med andra ord kunna få den hjälp du behöver av Fridhems Kemtvätt & Skräddare när du har syarbete som behöver utföras i Södertälje. Men skulle ingen av dem passa dig eller om du vill kolla in olika priser i Södertälje kan du också kolla in andra skräddare än Fridhems Kemtvätt & Skräddare som finns i Södertälje runt om i Stockholm.
Annons:

Kontakta Fridhems Kemtvätt & Skräddare i Södertälje, ett skrädderi

Fridhems Kemtvätt & Skräddare
Gråstensv. 3 B
151 52 Södertälje
08 - 654 92 91


Öppettider för Fridhems Kemtvätt & Skräddare i Södertälje, lagar kläder

Öppettider för Fridhems Kemtvätt & Skräddare i Södertälje är bra att ta reda på innan du gör ett besök hos detta skrädderi. För närvarande har vi inte uppgifter på öppettider för Fridhems Kemtvätt & Skräddare i Södertälje utan vi rekommenderar att du ringer ovan telefonnummer för att ta reda på om Fridhems Kemtvätt & Skräddare i Södertälje är öppet just nu.
Annons:

Hitta till Fridhems Kemtvätt & Skräddare i Södertälje, en skräddare

Hittar du inte till skräddare Fridhems Kemtvätt & Skräddare i Södertälje kan du använda kartan här för att hitta dit lättare.Kommenterat om Fridhems Kemtvätt & Skräddare i Södertälje


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.