Helenelunds Kemtvätt & Skrädderi i Södertälje - skräddare med skräddarverksamhet

Annons:
Att jämföra olika skräddare är ett måste ifall man är kräsen på kvalitén och är ute efter en bra prislapp för arbetet man vill få utfört. Helenelunds Kemtvätt & Skrädderi är en skräddare, syateljé eller skrädderi i Södertälje som kan hjälpa dig med olika typer av sömnadsarbete som till exempel att sy till en klänning, ordna en skräddarsydd kostym eller att anpassa något klädesplagg du har hemma. Du kommer med andra ord kunna få den hjälp du behöver av Helenelunds Kemtvätt & Skrädderi när du har syarbete som behöver utföras i Södertälje. Men skulle ingen av dem passa dig eller om du vill kolla in olika priser i Södertälje kan du också kolla in andra skräddare än Helenelunds Kemtvätt & Skrädderi som finns i Södertälje runt om i Stockholm.
Annons:

Kontakta Helenelunds Kemtvätt & Skrädderi i Södertälje, ett skrädderi

Helenelunds Kemtvätt & Skrädderi
Gillestigen 56
151 52 SÖDERTÄLJE
08 - 96 56 08


Öppettider för Helenelunds Kemtvätt & Skrädderi i Södertälje, lagar kläder

Öppettider för Helenelunds Kemtvätt & Skrädderi i Södertälje är bra att ta reda på innan du gör ett besök hos detta skrädderi. För närvarande har vi inte uppgifter på öppettider för Helenelunds Kemtvätt & Skrädderi i Södertälje utan vi rekommenderar att du ringer ovan telefonnummer för att ta reda på om Helenelunds Kemtvätt & Skrädderi i Södertälje är öppet just nu.
Annons:

Hitta till Helenelunds Kemtvätt & Skrädderi i Södertälje, en skräddare

Hittar du inte till skräddare Helenelunds Kemtvätt & Skrädderi i Södertälje kan du använda kartan här för att hitta dit lättare.Kommenterat om Helenelunds Kemtvätt & Skrädderi i Södertälje


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.