Verksamma skräddare i Solna

Annons:
I staden Solna finns det 8 skrädderier eller klädbutiker som har skräddare. Dessa kan hjälpa dig med en skräddarsydd kostym, att sy en klänning eller att anpassa ett klädesplagg för dig i Solna. Det är inte omöjligt att hitta en bra skräddare i Solna genom vår lista av olika verksamma skräddare.
Annons:

Här kan du hitta kontaktuppgifter och adresser som du kommer behöva för att ta kontakt med ett skrädderi eller för att besöka en klädbutik som har en verksam skräddare i Solna som passar dig och dina behov. Du kan jämföra med olika skräddare för att hitta en erfaren sådan som har bra priser som passar din plånbok. Hittar du ingen skräddare i Solna kan du istället kolla efter en i någon annan stad i Stockholm.

Skräddare i Solna för dina skrädderibehov

Att jämföra olika skräddare, syateljéer och skrädderier i Solna kan hjälpa dig att hitta någon som passar dig. De saker som påverkar ens val brukar dels vara deras erfarenhet, andras erfarenhet med en skräddare i Solna samt vilka priser dom tar för det du ska ha utfört. Men det är inte garanterat att det finns många skräddare i Solna, då kan det bli svårare. Men är man väldigt noggrann med sitt val av skrädderi kan du istället kolla i andra delar av Stockholm. Då blir det lättare att jämföra olika skräddare och vad dem har att erbjuda dig.

Alains Sko, Nyckel, Kemtvätt & Skrädderi
Mall of Scandinavia
169 56 SOLNA


Anita Karlsson Korpinen Skrädderi & Design
Näckrosv. 27
169 37 Solna


Dominiqués Kemtvätt
Svetsarv. 5
171 41 SOLNA


Frösunda Kemtvätt Skrädderi
Gustav III:s Boulevard 17
169 72 Solna


Gröna Tvätten
Ankdammsg. 21
171 67 Solna


Karlas Tvätt & Skrädderi
Mall of Scandinavia
169 56 SOLNA


Solna Skrädderi & Kemtvätt
Skytteholmsv. 22
171 44 SOLNA


Tvättexperten AB
Råsundav. 107
169 50 SOLNA

Annons:

Skrädderier i Solna

Många av de skräddare som finns i listan ovan arbetar på något skrädderi i Solna. Andra arbetar på klädesbutiker och anlitas av dessa butiker när det finns jobb för dom. Om du vill besöka ett riktigt skrädderi i Solna rekommenderar vi att du först undersöker vilka skräddare från listan ovan som har egna skrädderier i Solna.

Öppettider för skräddare i Solna

De flesta skräddare och skrädderier har vanliga öppettider i Solna. Det vill säga att dessa skrädderier som finns i Solna öppnar klockan 0900 och stänger klockan 1800. För att veta öppettiderna för ett specifikt skrädderi i Solna rekommenderar vi att du tar kontakt med dom.

Grundläggande info om Solna

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånarantal: 76 158, år 2015

Du kan hitta mer info om staden här Solna.


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.