Verksamma skräddare i Stockholm

Annons:
I staden Stockholm finns det 14 skrädderier eller klädbutiker som har skräddare. Dessa kan hjälpa dig med en skräddarsydd kostym, att sy en klänning eller att anpassa ett klädesplagg för dig i Stockholm. Det är inte omöjligt att hitta en bra skräddare i Stockholm genom vår lista av olika verksamma skräddare.
Annons:

Här kan du hitta kontaktuppgifter och adresser som du kommer behöva för att ta kontakt med ett skrädderi eller för att besöka en klädbutik som har en verksam skräddare i Stockholm som passar dig och dina behov. Du kan jämföra med olika skräddare för att hitta en erfaren sådan som har bra priser som passar din plånbok. Hittar du ingen skräddare i Stockholm kan du istället kolla efter en i någon annan stad i Stockholm.

Skräddare i Stockholm för dina skrädderibehov

Att jämföra olika skräddare, syateljéer och skrädderier i Stockholm kan hjälpa dig att hitta någon som passar dig. De saker som påverkar ens val brukar dels vara deras erfarenhet, andras erfarenhet med en skräddare i Stockholm samt vilka priser dom tar för det du ska ha utfört. Men det är inte garanterat att det finns många skräddare i Stockholm, då kan det bli svårare. Men är man väldigt noggrann med sitt val av skrädderi kan du istället kolla i andra delar av Stockholm. Då blir det lättare att jämföra olika skräddare och vad dem har att erbjuda dig.

Crown Skrädderi & Kemtvätt
Linnég. 22
114 47 Stockholm


GEORGE FASHIONS DAM & HERR SKRÄDDERI
Flemingg. 13
112 26 Stockholm


Hanibal Skrädderi och Kemtvätt
Hornsg. 79
118 49 Stockholm


I Östermalm AB Super Skrädderi & Kemtvätt
Grev Tureg. 10
114 46 STOCKHOLM


Judiths Syateljé & Konststoppning
Skepparg. 74
114 59 STOCKHOLM


Kassimi Skrädderi
Artillerig. 4
114 51 Stockholm


Makroff Fashion AB, Kristina
Kommendörsg. 34
114 58 STOCKHOLM


Mansa Syateljé & Boutique
Hornsg. 112
117 26 Stockholm


Norrtulls Kemtvätt & Skrädderi
Ynglingag. 19
113 47 Stockholm


San Form Skrädderi & Kemtvätt
Åsög. 95 C
118 29 STOCKHOLM


Skrädderikompaniet LiLaRo
S:t Eriksg. 13
112 39 Stockholm


Sober Skrädderi & Kemtvätt
Torsg. 38
113 62 STOCKHOLM


Stockholm Södra Skrädderi & Kemtvätt
Swedenborgsg. 20
118 27 Stockholm


Wåhlberg Design, Stefan
Gambrinusg. 5
112 31 Stockholm

Annons:

Skrädderier i Stockholm

Många av de skräddare som finns i listan ovan arbetar på något skrädderi i Stockholm. Andra arbetar på klädesbutiker och anlitas av dessa butiker när det finns jobb för dom. Om du vill besöka ett riktigt skrädderi i Stockholm rekommenderar vi att du först undersöker vilka skräddare från listan ovan som har egna skrädderier i Stockholm.

Öppettider för skräddare i Stockholm

De flesta skräddare och skrädderier har vanliga öppettider i Stockholm. Det vill säga att dessa skrädderier som finns i Stockholm öppnar klockan 0900 och stänger klockan 1800. För att veta öppettiderna för ett specifikt skrädderi i Stockholm rekommenderar vi att du tar kontakt med dom.

Grundläggande info om Stockholm

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånarantal: 1 372 565, år 2010

Du kan hitta mer info om staden här Stockholm.


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.