Skrädderikompaniet LiLaRo i Stockholm - skräddare med skräddarverksamhet

Annons:
Att jämföra olika skräddare är ett måste ifall man är kräsen på kvalitén och är ute efter en bra prislapp för arbetet man vill få utfört. Skrädderikompaniet LiLaRo är en skräddare, syateljé eller skrädderi i Stockholm som kan hjälpa dig med olika typer av sömnadsarbete som till exempel att sy till en klänning, ordna en skräddarsydd kostym eller att anpassa något klädesplagg du har hemma. Du kommer med andra ord kunna få den hjälp du behöver av Skrädderikompaniet LiLaRo när du har syarbete som behöver utföras i Stockholm. Men skulle ingen av dem passa dig eller om du vill kolla in olika priser i Stockholm kan du också kolla in andra skräddare än Skrädderikompaniet LiLaRo som finns i Stockholm runt om i Stockholm.
Annons:

Kontakta Skrädderikompaniet LiLaRo i Stockholm, ett skrädderi

Skrädderikompaniet LiLaRo
S:t Eriksg. 13
112 39 Stockholm
08 - 650 20 13


Öppettider för Skrädderikompaniet LiLaRo i Stockholm, lagar kläder

Öppettider för Skrädderikompaniet LiLaRo i Stockholm är bra att ta reda på innan du gör ett besök hos detta skrädderi. För närvarande har vi inte uppgifter på öppettider för Skrädderikompaniet LiLaRo i Stockholm utan vi rekommenderar att du ringer ovan telefonnummer för att ta reda på om Skrädderikompaniet LiLaRo i Stockholm är öppet just nu.
Annons:

Hitta till Skrädderikompaniet LiLaRo i Stockholm, en skräddare

Hittar du inte till skräddare Skrädderikompaniet LiLaRo i Stockholm kan du använda kartan här för att hitta dit lättare.Kommenterat om Skrädderikompaniet LiLaRo i Stockholm


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.