I Östermalm AB Super Skrädderi & Kemtvätt i Stockholm - skräddare med skräddarverksamhet

Annons:
Att jämföra olika skräddare är ett måste ifall man är kräsen på kvalitén och är ute efter en bra prislapp för arbetet man vill få utfört. I Östermalm AB Super Skrädderi & Kemtvätt är en skräddare, syateljé eller skrädderi i Stockholm som kan hjälpa dig med olika typer av sömnadsarbete som till exempel att sy till en klänning, ordna en skräddarsydd kostym eller att anpassa något klädesplagg du har hemma. Du kommer med andra ord kunna få den hjälp du behöver av I Östermalm AB Super Skrädderi & Kemtvätt när du har syarbete som behöver utföras i Stockholm. Men skulle ingen av dem passa dig eller om du vill kolla in olika priser i Stockholm kan du också kolla in andra skräddare än I Östermalm AB Super Skrädderi & Kemtvätt som finns i Stockholm runt om i Stockholm.
Annons:

Kontakta I Östermalm AB Super Skrädderi & Kemtvätt i Stockholm, ett skrädderi

I Östermalm AB Super Skrädderi & Kemtvätt
Grev Tureg. 10
114 46 STOCKHOLM
08 - 678 08 28


Öppettider för I Östermalm AB Super Skrädderi & Kemtvätt i Stockholm, lagar kläder

Öppettider för I Östermalm AB Super Skrädderi & Kemtvätt i Stockholm är bra att ta reda på innan du gör ett besök hos detta skrädderi. För närvarande har vi inte uppgifter på öppettider för I Östermalm AB Super Skrädderi & Kemtvätt i Stockholm utan vi rekommenderar att du ringer ovan telefonnummer för att ta reda på om I Östermalm AB Super Skrädderi & Kemtvätt i Stockholm är öppet just nu.
Annons:

Hitta till I Östermalm AB Super Skrädderi & Kemtvätt i Stockholm, en skräddare

Hittar du inte till skräddare I Östermalm AB Super Skrädderi & Kemtvätt i Stockholm kan du använda kartan här för att hitta dit lättare.Kommenterat om I Östermalm AB Super Skrädderi & Kemtvätt i Stockholm


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.