Verksamma skräddare i Sundbyberg

Annons:
I staden Sundbyberg finns det 5 skrädderier eller klädbutiker som har skräddare. Dessa kan hjälpa dig med en skräddarsydd kostym, att sy en klänning eller att anpassa ett klädesplagg för dig i Sundbyberg. Det är inte omöjligt att hitta en bra skräddare i Sundbyberg genom vår lista av olika verksamma skräddare.
Annons:

Här kan du hitta kontaktuppgifter och adresser som du kommer behöva för att ta kontakt med ett skrädderi eller för att besöka en klädbutik som har en verksam skräddare i Sundbyberg som passar dig och dina behov. Du kan jämföra med olika skräddare för att hitta en erfaren sådan som har bra priser som passar din plånbok. Hittar du ingen skräddare i Sundbyberg kan du istället kolla efter en i någon annan stad i Stockholm.

Skräddare i Sundbyberg för dina skrädderibehov

Att jämföra olika skräddare, syateljéer och skrädderier i Sundbyberg kan hjälpa dig att hitta någon som passar dig. De saker som påverkar ens val brukar dels vara deras erfarenhet, andras erfarenhet med en skräddare i Sundbyberg samt vilka priser dom tar för det du ska ha utfört. Men det är inte garanterat att det finns många skräddare i Sundbyberg, då kan det bli svårare. Men är man väldigt noggrann med sitt val av skrädderi kan du istället kolla i andra delar av Stockholm. Då blir det lättare att jämföra olika skräddare och vad dem har att erbjuda dig.

Center Skrädderi & Kemtvätt
Stureg. 9
172 31 SUNDBYBERG


Lilla Alby Skrädderi & Kemtvätt
Landsv. 9
172 63 Sundbyberg


Mia HQ Syatelje
Råstensg. 12
172 70 SUNDBYBERG


Sundbybergs Skrädderi & Kemtvätt
Landsv. 49
172 65 Sundbyberg


Wallén Trading
Stamgårdsparken 6
172 63 Sundbyberg

Annons:

Skrädderier i Sundbyberg

Många av de skräddare som finns i listan ovan arbetar på något skrädderi i Sundbyberg. Andra arbetar på klädesbutiker och anlitas av dessa butiker när det finns jobb för dom. Om du vill besöka ett riktigt skrädderi i Sundbyberg rekommenderar vi att du först undersöker vilka skräddare från listan ovan som har egna skrädderier i Sundbyberg.

Öppettider för skräddare i Sundbyberg

De flesta skräddare och skrädderier har vanliga öppettider i Sundbyberg. Det vill säga att dessa skrädderier som finns i Sundbyberg öppnar klockan 0900 och stänger klockan 1800. För att veta öppettiderna för ett specifikt skrädderi i Sundbyberg rekommenderar vi att du tar kontakt med dom.

Grundläggande info om Sundbyberg

Sundbybergs kommun eller Sundbybergs stad är en kommun i Stockholms län. Den kommunala administrationen är belägen i stadsdelen Hallonbergen. Kommunens tätbebyggelse ingår i sin helhet i tätorten Stockholm. Sundbybergs kommun är Sveriges till ytan minsta.

Yta: 8,79 km2
Invånarantal: 46 110, år 2015

Du kan hitta mer info om staden här Sundbyberg.


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.