Fikonlövet syateljé i Täby - skräddare med skräddarverksamhet

Annons:
Att jämföra olika skräddare är ett måste ifall man är kräsen på kvalitén och är ute efter en bra prislapp för arbetet man vill få utfört. Fikonlövet syateljé är en skräddare, syateljé eller skrädderi i Täby som kan hjälpa dig med olika typer av sömnadsarbete som till exempel att sy till en klänning, ordna en skräddarsydd kostym eller att anpassa något klädesplagg du har hemma. Du kommer med andra ord kunna få den hjälp du behöver av Fikonlövet syateljé när du har syarbete som behöver utföras i Täby. Men skulle ingen av dem passa dig eller om du vill kolla in olika priser i Täby kan du också kolla in andra skräddare än Fikonlövet syateljé som finns i Täby runt om i Stockholm.
Annons:

Kontakta Fikonlövet syateljé i Täby, ett skrädderi

Fikonlövet syateljé
Biblioteksgången 6
183 70 Täby
08 - 792 15 80


Öppettider för Fikonlövet syateljé i Täby, lagar kläder

Öppettider för Fikonlövet syateljé i Täby är bra att ta reda på innan du gör ett besök hos detta skrädderi. För närvarande har vi inte uppgifter på öppettider för Fikonlövet syateljé i Täby utan vi rekommenderar att du ringer ovan telefonnummer för att ta reda på om Fikonlövet syateljé i Täby är öppet just nu.
Annons:

Hitta till Fikonlövet syateljé i Täby, en skräddare

Hittar du inte till skräddare Fikonlövet syateljé i Täby kan du använda kartan här för att hitta dit lättare.Kommenterat om Fikonlövet syateljé i Täby


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.