Ateljé Modern Design i Bålsta - skräddare med skräddarverksamhet

Annons:
Att jämföra olika skräddare är ett måste ifall man är kräsen på kvalitén och är ute efter en bra prislapp för arbetet man vill få utfört. Ateljé Modern Design är en skräddare, syateljé eller skrädderi i Bålsta som kan hjälpa dig med olika typer av sömnadsarbete som till exempel att sy till en klänning, ordna en skräddarsydd kostym eller att anpassa något klädesplagg du har hemma. Du kommer med andra ord kunna få den hjälp du behöver av Ateljé Modern Design när du har syarbete som behöver utföras i Bålsta. Men skulle ingen av dem passa dig eller om du vill kolla in olika priser i Bålsta kan du också kolla in andra skräddare än Ateljé Modern Design som finns i Bålsta runt om i Uppsala.
Annons:

Kontakta Ateljé Modern Design i Bålsta, ett skrädderi

Ateljé Modern Design
Ulleviv. 67
746 51 Bålsta
070 - 835 14 02


Öppettider för Ateljé Modern Design i Bålsta, lagar kläder

Öppettider för Ateljé Modern Design i Bålsta är bra att ta reda på innan du gör ett besök hos detta skrädderi. För närvarande har vi inte uppgifter på öppettider för Ateljé Modern Design i Bålsta utan vi rekommenderar att du ringer ovan telefonnummer för att ta reda på om Ateljé Modern Design i Bålsta är öppet just nu.
Annons:

Hitta till Ateljé Modern Design i Bålsta, en skräddare

Hittar du inte till skräddare Ateljé Modern Design i Bålsta kan du använda kartan här för att hitta dit lättare.Kommenterat om Ateljé Modern Design i Bålsta


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.