Verksamma skräddare i Uppsala

Annons:
I staden Uppsala finns det 13 skrädderier eller klädbutiker som har skräddare. Dessa kan hjälpa dig med en skräddarsydd kostym, att sy en klänning eller att anpassa ett klädesplagg för dig i Uppsala. Det är inte omöjligt att hitta en bra skräddare i Uppsala genom vår lista av olika verksamma skräddare.
Annons:

Här kan du hitta kontaktuppgifter och adresser som du kommer behöva för att ta kontakt med ett skrädderi eller för att besöka en klädbutik som har en verksam skräddare i Uppsala som passar dig och dina behov. Du kan jämföra med olika skräddare för att hitta en erfaren sådan som har bra priser som passar din plånbok. Hittar du ingen skräddare i Uppsala kan du istället kolla efter en i någon annan stad i Uppsala.

Skräddare i Uppsala för dina skrädderibehov

Att jämföra olika skräddare, syateljéer och skrädderier i Uppsala kan hjälpa dig att hitta någon som passar dig. De saker som påverkar ens val brukar dels vara deras erfarenhet, andras erfarenhet med en skräddare i Uppsala samt vilka priser dom tar för det du ska ha utfört. Men det är inte garanterat att det finns många skräddare i Uppsala, då kan det bli svårare. Men är man väldigt noggrann med sitt val av skrädderi kan du istället kolla i andra delar av Uppsala. Då blir det lättare att jämföra olika skräddare och vad dem har att erbjuda dig.

Agata Sax
Sysslomansg. 8
753 11 Uppsala


Alan skrädderi & kemtvätt
Svartbäcksg. 16 A
753 32 Uppsala


Askungen syatelje
Kungsg. 43
753 21 Uppsala


Ateljé Rova
Sköldungag. 59
753 35 Uppsala


Ateljén MR
Vaksalag. 31
753 31 UPPSALA


Boel Skräddare
Fiskgjusev. 1
757 56 UPPSALA


Kvarnens Sko o. Nyckelservice
Vaksalag. 30 Kvarnengallerian
753 31 Uppsala


Mäster Arnes Dam & Herrskrädderi AB
Drottningg. 6
753 10 Uppsala


Siluett - Syateljé & kemtvätt
Blodstensv. 1
752 58 UPPSALA


Skrädderi Valsätra
Bandstolsv. 4
756 48 Uppsala


Syverkstan Ändringsateljé
Rackarbergsg. 102
752 32 UPPSALA


Uppsala Kemtvätt & Skrädderi
Forumgallerian
753 20 UPPSALA


Uppsala Sko- & Nyckelservice
G. Torget 7
753 20 UPPSALA

Annons:

Skrädderier i Uppsala

Många av de skräddare som finns i listan ovan arbetar på något skrädderi i Uppsala. Andra arbetar på klädesbutiker och anlitas av dessa butiker när det finns jobb för dom. Om du vill besöka ett riktigt skrädderi i Uppsala rekommenderar vi att du först undersöker vilka skräddare från listan ovan som har egna skrädderier i Uppsala.

Öppettider för skräddare i Uppsala

De flesta skräddare och skrädderier har vanliga öppettider i Uppsala. Det vill säga att dessa skrädderier som finns i Uppsala öppnar klockan 0900 och stänger klockan 1800. För att veta öppettiderna för ett specifikt skrädderi i Uppsala rekommenderar vi att du tar kontakt med dom.

Grundläggande info om Uppsala

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånarantal: 140454, år 2010

Du kan hitta mer info om staden här Uppsala.


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.