Angereds Kemtvätt och Skrädderi i Angered - skräddare med skräddarverksamhet

Annons:
Att jämföra olika skräddare är ett måste ifall man är kräsen på kvalitén och är ute efter en bra prislapp för arbetet man vill få utfört. Angereds Kemtvätt och Skrädderi är en skräddare, syateljé eller skrädderi i Angered som kan hjälpa dig med olika typer av sömnadsarbete som till exempel att sy till en klänning, ordna en skräddarsydd kostym eller att anpassa något klädesplagg du har hemma. Du kommer med andra ord kunna få den hjälp du behöver av Angereds Kemtvätt och Skrädderi när du har syarbete som behöver utföras i Angered. Men skulle ingen av dem passa dig eller om du vill kolla in olika priser i Angered kan du också kolla in andra skräddare än Angereds Kemtvätt och Skrädderi som finns i Angered runt om i Västra Götaland.
Annons:

Kontakta Angereds Kemtvätt och Skrädderi i Angered, ett skrädderi

Angereds Kemtvätt och Skrädderi
Angereds Torg 19 Angered Centrum
424 65 Angered
031 - 330 99 24


Öppettider för Angereds Kemtvätt och Skrädderi i Angered, lagar kläder

Öppettider för Angereds Kemtvätt och Skrädderi i Angered är bra att ta reda på innan du gör ett besök hos detta skrädderi. För närvarande har vi inte uppgifter på öppettider för Angereds Kemtvätt och Skrädderi i Angered utan vi rekommenderar att du ringer ovan telefonnummer för att ta reda på om Angereds Kemtvätt och Skrädderi i Angered är öppet just nu.
Annons:

Hitta till Angereds Kemtvätt och Skrädderi i Angered, en skräddare

Hittar du inte till skräddare Angereds Kemtvätt och Skrädderi i Angered kan du använda kartan här för att hitta dit lättare.Kommenterat om Angereds Kemtvätt och Skrädderi i Angered


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.