Verksamma skräddare i Borås

Annons:
I staden Borås finns det 7 skrädderier eller klädbutiker som har skräddare. Dessa kan hjälpa dig med en skräddarsydd kostym, att sy en klänning eller att anpassa ett klädesplagg för dig i Borås. Det är inte omöjligt att hitta en bra skräddare i Borås genom vår lista av olika verksamma skräddare.
Annons:

Här kan du hitta kontaktuppgifter och adresser som du kommer behöva för att ta kontakt med ett skrädderi eller för att besöka en klädbutik som har en verksam skräddare i Borås som passar dig och dina behov. Du kan jämföra med olika skräddare för att hitta en erfaren sådan som har bra priser som passar din plånbok. Hittar du ingen skräddare i Borås kan du istället kolla efter en i någon annan stad i Västra Götaland.

Skräddare i Borås för dina skrädderibehov

Att jämföra olika skräddare, syateljéer och skrädderier i Borås kan hjälpa dig att hitta någon som passar dig. De saker som påverkar ens val brukar dels vara deras erfarenhet, andras erfarenhet med en skräddare i Borås samt vilka priser dom tar för det du ska ha utfört. Men det är inte garanterat att det finns många skräddare i Borås, då kan det bli svårare. Men är man väldigt noggrann med sitt val av skrädderi kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland. Då blir det lättare att jämföra olika skräddare och vad dem har att erbjuda dig.


Tre Punkter, Sami Edeh
Sörmarksg. 129


Anette Skräddare
Folkungag. 23 A
506 35 BORÅS


KnalleskräddarN
Skaraborgsv. 62 -64 Knalleland
506 30 BORÅS


Marys Skrädderi
Torgg. 4
503 30 Borås


PROVETT Provsömnad
Grönbog. 2
504 68 Borås


Splendor skrädderi
Kungsg. 40
503 35 Borås


Tomas Skrädderi
Hallbergsg. 7
503 30 BORÅS

Annons:

Skrädderier i Borås

Många av de skräddare som finns i listan ovan arbetar på något skrädderi i Borås. Andra arbetar på klädesbutiker och anlitas av dessa butiker när det finns jobb för dom. Om du vill besöka ett riktigt skrädderi i Borås rekommenderar vi att du först undersöker vilka skräddare från listan ovan som har egna skrädderier i Borås.

Öppettider för skräddare i Borås

De flesta skräddare och skrädderier har vanliga öppettider i Borås. Det vill säga att dessa skrädderier som finns i Borås öppnar klockan 0900 och stänger klockan 1800. För att veta öppettiderna för ett specifikt skrädderi i Borås rekommenderar vi att du tar kontakt med dom.

Grundläggande info om Borås

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Du kan hitta mer info om staden här Borås.


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.