KnalleskräddarN i Borås - skräddare med skräddarverksamhet

Annons:
Att jämföra olika skräddare är ett måste ifall man är kräsen på kvalitén och är ute efter en bra prislapp för arbetet man vill få utfört. KnalleskräddarN är en skräddare, syateljé eller skrädderi i Borås som kan hjälpa dig med olika typer av sömnadsarbete som till exempel att sy till en klänning, ordna en skräddarsydd kostym eller att anpassa något klädesplagg du har hemma. Du kommer med andra ord kunna få den hjälp du behöver av KnalleskräddarN när du har syarbete som behöver utföras i Borås. Men skulle ingen av dem passa dig eller om du vill kolla in olika priser i Borås kan du också kolla in andra skräddare än KnalleskräddarN som finns i Borås runt om i Västra Götaland.
Annons:

Kontakta KnalleskräddarN i Borås, ett skrädderi

KnalleskräddarN
Skaraborgsv. 62 -64 Knalleland
506 30 BORÅS
033 - 13 15 40


Öppettider för KnalleskräddarN i Borås, lagar kläder

Öppettider för KnalleskräddarN i Borås är bra att ta reda på innan du gör ett besök hos detta skrädderi. För närvarande har vi inte uppgifter på öppettider för KnalleskräddarN i Borås utan vi rekommenderar att du ringer ovan telefonnummer för att ta reda på om KnalleskräddarN i Borås är öppet just nu.
Annons:

Hitta till KnalleskräddarN i Borås, en skräddare

Hittar du inte till skräddare KnalleskräddarN i Borås kan du använda kartan här för att hitta dit lättare.Kommenterat om KnalleskräddarN i Borås


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.