Splendor skrädderi i Borås - skräddare med skräddarverksamhet

Annons:
Att jämföra olika skräddare är ett måste ifall man är kräsen på kvalitén och är ute efter en bra prislapp för arbetet man vill få utfört. Splendor skrädderi är en skräddare, syateljé eller skrädderi i Borås som kan hjälpa dig med olika typer av sömnadsarbete som till exempel att sy till en klänning, ordna en skräddarsydd kostym eller att anpassa något klädesplagg du har hemma. Du kommer med andra ord kunna få den hjälp du behöver av Splendor skrädderi när du har syarbete som behöver utföras i Borås. Men skulle ingen av dem passa dig eller om du vill kolla in olika priser i Borås kan du också kolla in andra skräddare än Splendor skrädderi som finns i Borås runt om i Västra Götaland.
Annons:

Kontakta Splendor skrädderi i Borås, ett skrädderi

Splendor skrädderi
Kungsg. 40
503 35 Borås
033 - 10 30 20


Öppettider för Splendor skrädderi i Borås, lagar kläder

Öppettider för Splendor skrädderi i Borås är bra att ta reda på innan du gör ett besök hos detta skrädderi. För närvarande har vi inte uppgifter på öppettider för Splendor skrädderi i Borås utan vi rekommenderar att du ringer ovan telefonnummer för att ta reda på om Splendor skrädderi i Borås är öppet just nu.
Annons:

Hitta till Splendor skrädderi i Borås, en skräddare

Hittar du inte till skräddare Splendor skrädderi i Borås kan du använda kartan här för att hitta dit lättare.Kommenterat om Splendor skrädderi i Borås


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.