Liselottes Skrädderi i Göteborg - skräddare med skräddarverksamhet

Annons:
Att jämföra olika skräddare är ett måste ifall man är kräsen på kvalitén och är ute efter en bra prislapp för arbetet man vill få utfört. Liselottes Skrädderi är en skräddare, syateljé eller skrädderi i Göteborg som kan hjälpa dig med olika typer av sömnadsarbete som till exempel att sy till en klänning, ordna en skräddarsydd kostym eller att anpassa något klädesplagg du har hemma. Du kommer med andra ord kunna få den hjälp du behöver av Liselottes Skrädderi när du har syarbete som behöver utföras i Göteborg. Men skulle ingen av dem passa dig eller om du vill kolla in olika priser i Göteborg kan du också kolla in andra skräddare än Liselottes Skrädderi som finns i Göteborg runt om i Västra Götaland.
Annons:

Kontakta Liselottes Skrädderi i Göteborg, ett skrädderi

Liselottes Skrädderi
Masthuggstorget 5
413 27 GÖTEBORG
031 - 42 33 03


Öppettider för Liselottes Skrädderi i Göteborg, lagar kläder

Öppettider för Liselottes Skrädderi i Göteborg är bra att ta reda på innan du gör ett besök hos detta skrädderi. För närvarande har vi inte uppgifter på öppettider för Liselottes Skrädderi i Göteborg utan vi rekommenderar att du ringer ovan telefonnummer för att ta reda på om Liselottes Skrädderi i Göteborg är öppet just nu.
Annons:

Hitta till Liselottes Skrädderi i Göteborg, en skräddare

Hittar du inte till skräddare Liselottes Skrädderi i Göteborg kan du använda kartan här för att hitta dit lättare.Kommenterat om Liselottes Skrädderi i Göteborg


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.