Skrädderi Hezary i Göteborg - skräddare med skräddarverksamhet

Annons:
Att jämföra olika skräddare är ett måste ifall man är kräsen på kvalitén och är ute efter en bra prislapp för arbetet man vill få utfört. Skrädderi Hezary är en skräddare, syateljé eller skrädderi i Göteborg som kan hjälpa dig med olika typer av sömnadsarbete som till exempel att sy till en klänning, ordna en skräddarsydd kostym eller att anpassa något klädesplagg du har hemma. Du kommer med andra ord kunna få den hjälp du behöver av Skrädderi Hezary när du har syarbete som behöver utföras i Göteborg. Men skulle ingen av dem passa dig eller om du vill kolla in olika priser i Göteborg kan du också kolla in andra skräddare än Skrädderi Hezary som finns i Göteborg runt om i Västra Götaland.
Annons:

Kontakta Skrädderi Hezary i Göteborg, ett skrädderi

Skrädderi Hezary
Slånbärsv. 23
418 77 Göteborg
031 - 54 21 85


Öppettider för Skrädderi Hezary i Göteborg, lagar kläder

Öppettider för Skrädderi Hezary i Göteborg är bra att ta reda på innan du gör ett besök hos detta skrädderi. För närvarande har vi inte uppgifter på öppettider för Skrädderi Hezary i Göteborg utan vi rekommenderar att du ringer ovan telefonnummer för att ta reda på om Skrädderi Hezary i Göteborg är öppet just nu.
Annons:

Hitta till Skrädderi Hezary i Göteborg, en skräddare

Hittar du inte till skräddare Skrädderi Hezary i Göteborg kan du använda kartan här för att hitta dit lättare.Kommenterat om Skrädderi Hezary i Göteborg


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.