Wertis Syateljé i Göteborg - skräddare med skräddarverksamhet

Annons:
Att jämföra olika skräddare är ett måste ifall man är kräsen på kvalitén och är ute efter en bra prislapp för arbetet man vill få utfört. Wertis Syateljé är en skräddare, syateljé eller skrädderi i Göteborg som kan hjälpa dig med olika typer av sömnadsarbete som till exempel att sy till en klänning, ordna en skräddarsydd kostym eller att anpassa något klädesplagg du har hemma. Du kommer med andra ord kunna få den hjälp du behöver av Wertis Syateljé när du har syarbete som behöver utföras i Göteborg. Men skulle ingen av dem passa dig eller om du vill kolla in olika priser i Göteborg kan du också kolla in andra skräddare än Wertis Syateljé som finns i Göteborg runt om i Västra Götaland.
Annons:

Kontakta Wertis Syateljé i Göteborg, ett skrädderi

Wertis Syateljé
Olivedalsg. 18
413 10 GÖTEBORG
031 - 14 70 59


Öppettider för Wertis Syateljé i Göteborg, lagar kläder

Öppettider för Wertis Syateljé i Göteborg är bra att ta reda på innan du gör ett besök hos detta skrädderi. För närvarande har vi inte uppgifter på öppettider för Wertis Syateljé i Göteborg utan vi rekommenderar att du ringer ovan telefonnummer för att ta reda på om Wertis Syateljé i Göteborg är öppet just nu.
Annons:

Hitta till Wertis Syateljé i Göteborg, en skräddare

Hittar du inte till skräddare Wertis Syateljé i Göteborg kan du använda kartan här för att hitta dit lättare.Kommenterat om Wertis Syateljé i Göteborg


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.