Betjänten i Göteborg - skräddare med skräddarverksamhet

Annons:
Att jämföra olika skräddare är ett måste ifall man är kräsen på kvalitén och är ute efter en bra prislapp för arbetet man vill få utfört. Betjänten är en skräddare, syateljé eller skrädderi i Göteborg som kan hjälpa dig med olika typer av sömnadsarbete som till exempel att sy till en klänning, ordna en skräddarsydd kostym eller att anpassa något klädesplagg du har hemma. Du kommer med andra ord kunna få den hjälp du behöver av Betjänten när du har syarbete som behöver utföras i Göteborg. Men skulle ingen av dem passa dig eller om du vill kolla in olika priser i Göteborg kan du också kolla in andra skräddare än Betjänten som finns i Göteborg runt om i Västra Götaland.
Annons:

Kontakta Betjänten i Göteborg, ett skrädderi

Betjänten
Vasaplatsen 8 A
411 34 Göteborg
031 - 711 61 29


Öppettider för Betjänten i Göteborg, lagar kläder

Öppettider för Betjänten i Göteborg är bra att ta reda på innan du gör ett besök hos detta skrädderi. För närvarande har vi inte uppgifter på öppettider för Betjänten i Göteborg utan vi rekommenderar att du ringer ovan telefonnummer för att ta reda på om Betjänten i Göteborg är öppet just nu.
Annons:

Hitta till Betjänten i Göteborg, en skräddare

Hittar du inte till skräddare Betjänten i Göteborg kan du använda kartan här för att hitta dit lättare.Kommenterat om Betjänten i Göteborg


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.