Cityskräddarna i Väst AB i Göteborg - skräddare med skräddarverksamhet

Annons:
Att jämföra olika skräddare är ett måste ifall man är kräsen på kvalitén och är ute efter en bra prislapp för arbetet man vill få utfört. Cityskräddarna i Väst AB är en skräddare, syateljé eller skrädderi i Göteborg som kan hjälpa dig med olika typer av sömnadsarbete som till exempel att sy till en klänning, ordna en skräddarsydd kostym eller att anpassa något klädesplagg du har hemma. Du kommer med andra ord kunna få den hjälp du behöver av Cityskräddarna i Väst AB när du har syarbete som behöver utföras i Göteborg. Men skulle ingen av dem passa dig eller om du vill kolla in olika priser i Göteborg kan du också kolla in andra skräddare än Cityskräddarna i Väst AB som finns i Göteborg runt om i Västra Götaland.
Annons:

Kontakta Cityskräddarna i Väst AB i Göteborg, ett skrädderi

Cityskräddarna i Väst AB
Kaserntorget 11 B
411 18 Göteborg
031 - 40 59 09


Öppettider för Cityskräddarna i Väst AB i Göteborg, lagar kläder

Öppettider för Cityskräddarna i Väst AB i Göteborg är bra att ta reda på innan du gör ett besök hos detta skrädderi. För närvarande har vi inte uppgifter på öppettider för Cityskräddarna i Väst AB i Göteborg utan vi rekommenderar att du ringer ovan telefonnummer för att ta reda på om Cityskräddarna i Väst AB i Göteborg är öppet just nu.
Annons:

Hitta till Cityskräddarna i Väst AB i Göteborg, en skräddare

Hittar du inte till skräddare Cityskräddarna i Väst AB i Göteborg kan du använda kartan här för att hitta dit lättare.Kommenterat om Cityskräddarna i Väst AB i Göteborg


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.