Holmens Herrekipering i Göteborg - skräddare med skräddarverksamhet

Annons:
Att jämföra olika skräddare är ett måste ifall man är kräsen på kvalitén och är ute efter en bra prislapp för arbetet man vill få utfört. Holmens Herrekipering är en skräddare, syateljé eller skrädderi i Göteborg som kan hjälpa dig med olika typer av sömnadsarbete som till exempel att sy till en klänning, ordna en skräddarsydd kostym eller att anpassa något klädesplagg du har hemma. Du kommer med andra ord kunna få den hjälp du behöver av Holmens Herrekipering när du har syarbete som behöver utföras i Göteborg. Men skulle ingen av dem passa dig eller om du vill kolla in olika priser i Göteborg kan du också kolla in andra skräddare än Holmens Herrekipering som finns i Göteborg runt om i Västra Götaland.
Annons:

Kontakta Holmens Herrekipering i Göteborg, ett skrädderi

Holmens Herrekipering
Kilsg. 12
411 04 Göteborg
031 - 61 98 30


Öppettider för Holmens Herrekipering i Göteborg, lagar kläder

Öppettider för Holmens Herrekipering i Göteborg är bra att ta reda på innan du gör ett besök hos detta skrädderi. För närvarande har vi inte uppgifter på öppettider för Holmens Herrekipering i Göteborg utan vi rekommenderar att du ringer ovan telefonnummer för att ta reda på om Holmens Herrekipering i Göteborg är öppet just nu.
Annons:

Hitta till Holmens Herrekipering i Göteborg, en skräddare

Hittar du inte till skräddare Holmens Herrekipering i Göteborg kan du använda kartan här för att hitta dit lättare.Kommenterat om Holmens Herrekipering i Göteborg


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.